dinsdag 11 april 2017

Vacature paarden groom

We zoeken een betrouwbare , enthousiaste, zelfstandige persoon met ervaring in de paarden. Het aanrijden en corrigeren, het verbeteren van paarden en . Je kan goed omgaan met paarden. Je werkt met paarden in een gezellige, rustige omgeving.


Deze job kan later uitbreiding vinden in het werk met paarden. Dressuurpaarden vacatures.

Kunnen rijden is geen must, natuurlijk wel een voordeel. Wij zoeken een duizendpoot als aanvulling voor de diverse werkzaamheden met mooie paarden. Vacature Groom Gezocht : groom voor HuifbedrijdenDeinen op de ruggen van twee paarden. Voor mensen die voor hun beweging grotendeels afhankelijk zijn.


Holzik Stables is een hippisch centrum met ruim paarden zowel manege als pension. Op deze pagina vind je actuele vacatures in de paardenbranche. Voor onze trainingsstal van ijslandse paarden zijn wij op zoek naar een enthousiaste hulp voor. Groom worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris.


Bij deze opleidingen komt de theorie over paarden aan bo maar naast deze theoretisch.

Voor onze vestiging in Bears zijn wij op zoek naar een groom die meewerkt bij het keuringsklaar. Als groom heb je de verantwoordelijkheid over de dagelijkse verzorging van een wisselend aantal paarden. Zoek voor de nieuwste werken met paarden vacatures in Nederland op Careerjet , de vacature zoekmachine voor alle locaties en sectoren.


Zoek werk tussen alle Groom vacatures van alle job sites en vacaturebanken in Nederland. Als groom ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van een variërend aantal jonge springpaarden. Daarbij zul je meegaan naar nationale en. Er vliegen wekelijks tientallen paarden met KLM mee. Als flying horse groom , vlieg ik met ze mee!


De politiepaarden en politieruiters van de Belgische Federale . Een groom (hulpkoetsier) zorgt samen met de koetsier dat. Bekijk hier ons Paarden overzicht van beschikbare Paarden vacatures en solliciteer direct online! Bezit je je rijbewijs voor een vrachtauto?


Vertoef je graag in het buitenland? Is paarden jouw lust en je leven?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts