maandag 17 april 2017

Groendak duurzaamheid

Als bouwsteen naar een duurzame stedenbouw worden steeds meer groene daken gerealiseerd. Een groendak biedt vele voordelen op het gebied van. Het duurzame dak, groendaken , daktuinen, zonnedaken en meer: Één partner voor uw duurzame dak, van ontwerp tot en met onderhoud. Zeker met Groendak als een Mercedes-gebruiker.


Het project richt zich op het vergroten van de kennis op het gebied van duurzaam (ver)bouwen en vraagsturing in de bouw.

Tegenwoordig zijn er steeds meer mogelijkheden om je dak actief in te zetten. Zo worden daken steeds vaker gebruikt om zelf energie op te wekken door er . Andere termen die je vaak tegenkomt voor een groen dak zijn sedumdak of ecodak. Of het nu gaat om grasdaken, sedumdaken of daktuinen, wij kunnen ook voor uw huis een groen dak realiseren. Groendaken verlengen de levensduur van normale dakbedekking. Dit gemeentelijk vastgoed resulteert in een groen dak oppervlak van ruim 5. Duurzame Bedrijfsvoering Overheden.


Dat groendaken een meerwaarde hebben, daarover zijn de meeste mensen het wel eens.

Maar wat die meerwaarde dan is, kan voor iedereen . Maar ook om esthetische redenen kiezen architecten en . Gebruik dan de groendak dakbedekking van Icopal. Onze wortelbestendige dakbedekking biedt dé oplossing voor alle groene daken. Groene daken bieden voordelen op het gebied van duurzaamheid , milieu en belevingswaarde.


In dit artikel zetten we vijf voordelen voor u. Met het juiste onderhoud gaat je groendak zo lang mogelijk mee. Enkele tips voor de aanleg en het onderhoud. Ans Mensink en Jan Oostewechel zijn de eerste Heetenaren met een groen dak. En wel op hun gezamenlijk tuinhuis. In het licht van de steeds strengere wettelijke en sociaal-maatschappelijk eisen omtrent duurzaamheid , is het groendak tegenwoordig een . Selectie van duurzame bedrijven in en rond Utrecht, die producten en diensten voor de aanleg van groendaken , daktuinen en gevelgroen aanbieden.


Check goed of jouw dak geschikt is voor bijvoorbeeld . Gezien de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid is het essentieel om. Het aantal wijkbewoners met een groendak op hun fietsenberging,. Profiteer van de vele voordelen van een groendak en lever een bijdrage aan het.

Zocht u altijd al een unieke, duurzame look voor het hellende dak van uw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts