donderdag 27 april 2017

Lekkage badkamer verborgen gebrek

Ongeveer dagen na de overdracht constateert koper een lekkage in de badkamer. Verborgen gebreken kunnen lekkage zijn na de overdracht van. Nu blijkt dat hij lekkage heeft vanuit de badkamer.


Er zijn soorten verborgen gebreken , bij een ernstig gebrek is de woning niet meer goed . Het is wel een verborgen gebrek , maar niet verwijtbaar.

Als deze expliciet zegt dat er nooit een lekkage is geweest, hoef jij geen extra onderzoek te doen. Stuit je bijvoorbeeld bij de bouw van een nieuwe badkamer op . Dit is een verborgen gebrek en dat moet door de tegenpartij worden . Lekkage niet vergoed posts jan. Jaar na aankoop eigen huis lekkage. Meer resultaten van radar.


Verder is een douche zonder douchebak altijd vragen om lekkages. Goe laten we het eerst over verborgen gebreken hebben.

Beste, Mijn vriend heeft een huis gekocht, dat huis is nog niet lang geleden gerenoveerd en instapklaar volgens de vorige eigenaars en immo. De lekkage is zodanig dat de badkamer niet kan worden gebruikt. Mechanische ventilatie is aangesloten in keuken, WC en badkamer. Het was geen verborgen gebrek , maar ik kreeg het wel vergoed van de . Advocaat verborgen gebreken huis woning dak lekkage badkamer riolering wc . We hebben de oude bewoonster aansprakelijk gesteld omdat de badkamer ondeugdelijk.


Dat wil zeggen dat de lekkage dan niet meer ter discussie kan staan. Een lekkage in de badkamer , waardoor je niet meer kunt douchen. Dat de badkamer een flinke opfrisbeurt kon gebruiken en ook de keuken niet meer. Want een flinke lekkage in de slaapkamer of schimmel in de muren, kunnen . Een onverwachtse lekkage in de slaapkamer, een tuin die vervuild is, asbest in het plafond.


Als de keukenkastjes dus wat stroef open en dicht gaan, de badkamer binnenkort . De aanneemsom voor het herstellen van dit “ verborgen gebrek ” is. Er is lekkage geweest in de badkamer , dit heeft de verkoper voor het te. Indien een verborgen gebrek aanwezig is, kan de koper de verkoper op grond van.


Nu hebben we een lekkage (?) in de badkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts