maandag 17 april 2017

Sociale kaart zorg

Een sociale kaart geeft inzicht in andere organisaties op het gebied van wonen, welzijn en zorg in de omgeving. Hieronder vindt u een aantal handige links. Wat is wel opgenomen in de sociale kaart ? Het is belangrijk om een goed overzicht te hebben van instellingen , hulpverleners en zorgverleners op het gebied van wonen, welzijn en zorg in . Daarom is het van belang . Bekijk de sociale kaart van Zeist.

Alle instellingen op het gebied van welzijn, gezondheidszorg , en maatschappelijke dienstverlening. Op de sociale kaart vindt u praktische informatie, adressen, producten en diensten en handige links naar websites die u alles kunnen vertellen over zorg , welzijn . Het vernieuwde overzicht kunt u hier . In dit document vindt u alle informatie die u nodig heeft voor . De brochure bevat informatie over het gebruik van de sociale kaart ,. De gegevens van de organisaties uit het ruime zorgveld in Vlaanderen . Sociale kaart (Deel Integratie). Het samenstellen en bijhouden van de sociale kaart.

Deze unieke databank bundelt zowel de gegevens van . De sociale kaart maakt gebruik van het zogenaamde Platform Welzijn en Gezondheid. Tijdens een netwerkbijeenkomst eind vorig jaar hebben leden aangegeven behoefte te hebben aan een sociale kaart. U kunt hier informatie vinden over allerlei vragen of onderwerpen op het.


Zorg en ondersteuningAlles over zorg en ondersteuning, vanuit eigen kracht en netwerk én vanuit de Wmo, Wlz of een andere wet. Iedereen komt wel eens in contact met vragen die te maken hebben met welzijn en gezondheid. DiSK is de wegwijzer naar inkomen, werk, wonen, welzijn en zorg in uw gemeente of regio. Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) lanceert de Verwijsgids Kanker, de eerste landelijk dekkende sociale kaart voor aanvullende zorg.


Omdat er de laatste jaren geen duidelijk was over het eigenaarschap van een volledige sociale kaart voor de hele zorgregio , zette SEL Amberes is op . Met diensten op het gebied van wonen, zorg , welzijn, jeugd en gezin. Zoekt u een organisatie in Brielle die u kan ondersteunen op het gebied van wonen, welzijn, zorg of . Helpende Handen is een platform voor inwoners van de Gemeente Twenterand om elkaar te helpen of om iets leuks met uw . Soms kan een familielid of buurman ondersteunen, soms is er meer zorg nodig. Voor u als cliënt is het. Met de digitale sociale kaart is het mogelijk om makkelijk en snel antwoord te krijgen op vragen over wonen, zorg , leven, onderwijs en werk in Hattem.


Op de sociale kaart Steenwijkerland staan de namen en adressen van. Samenwerkingsinitiatieven eerstelijnsgezondheidszorg zorgregio Gent.

Recent is een sociale kaart toegevoegd aan kennisnetgeboortezorg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts