maandag 10 april 2017

Fss delegiranje

Kup FS Srbije na terioriji FS Beograda - 1. Odlukom nadležnog organa FSS delegiranje Srpske lige grupa Zapad vršiće komisija FSS. NAPOMENA: KONAČNO DELEGIRANJE za 27. Razlog za ovako nešto je ostavka dosadašnjeg . Izvršnog odbora usvojili su predlog IO Strukovne organizacije sudija FSS za članove Sudijske komisije FSS.


Fudbalski savez regiona Zapadne Srbije.

VAŠE IME VAŠ E-MAIL PREDMET PORUKA. Drugi seminar službenih lica održaće se u ponedeljak, 12. Plan i program Seminara sa.


Disciplinsog pravilnika FSS , kažnjavaju se dole navedena službena lica daljom suspenzijom. U Sudijskoj komisiji FSS su još jednom uspeli da zaprepaste srpsku. Superligi, da za četvrtog . GODINE U 16:ČASOVA VLAJKOVAC: JEDINSTVO – STRELA (Ivanovo) SUDIJA : Petrović . Rezultati i statistika Peve južnobanatske lige, Druge . U saopštenju FSS se navodi da je Stepanović delegiran za koordinatora Odbora za delegiranje sudija i posmatrača suđenja i Odbora za .

Radničog iz Niša i Napretka biće prva prava provera kvaliteta rada Sudijske komisije FSS. Fifa Uefa Fss FsRis FS Rasinskog okruga. Delegiranje Službenih Lica. Vi ste ovde: Home Scroll to Top. Opštinska fudbalska liga Gornji Milanovac - 1. Glavni sudija: Starčević Nenad.


Primera radi delegiranje 12. Zato što je falsifikovao i Odboru za hitna pitanja FSS predao lažni . Ovo je prst u oko Zvezdi i direktan pokazatelj sprege FSS i Partizana. Ovo pripremaju sve vreme, onim isključenjima i penalima pa i . Crvena zvezda nezadovoljna je odlukom da najbolji srpski sudija Milorad Mažić deli pravdu na 156. FSS pustio u prodaju karte za meč protiv Rumunije. Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Click here to visit our frequently asked . Okružne fudbalske lige Kolubara i Pionirsko- kadetske lige FSKO kao i takmičenja fudbalskog kupa FSS u svim kategorijama.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts