dinsdag 11 april 2017

Riool ontstoppen met hogedrukreiniger

Leidingen kunnen verstopt raken waardoor het water niet goed wegloopt. De leidingen moeten dan ontstopt worden en dit kan gedaan worden door het gebruik . Afvoer ontstoppen door een loodgieter? Ontstoppen met hogedruk reiniging.


Rioolveer m elektrisch.

Geschikt voor in en rond het huis met een Kärcher hogedrukreiniger uit het. Ideaal om kleinere afvoerbuizen te reinigen en ontstoppen ! De huisbaas is verplicht voor een goedwerkend riool te zorgen. Het ontstoppen en reinigen van uw riolering of afvoer doen wij met behulp van de hoge druk. Kärcher PCrioolreinigingsset meter voor hogedrukreiniger 2. Hoe ontstopt u zelf uw riool ? Onze monteur Tim legt uit hoe u eenvoudige rioolproblemen zelf kunt.


Uw dakgoot reinigen en afvoer ontstoppen hoeft niet door een professional te.

Wanneer moet u de riool ontstoppen ? Een eenvoudige verstopping van uw afvoer of riolering kunt u vaak zelf ontstoppen. Voor alle reinigingsklussen hebben wij de juiste . Met doorlopende markering en markeringsring om de voortgang in de riool aan te. Met het grootste gemak leidingen, dakgoten en riolen reinigen doe je natuurlijk met een rioolslang. Op deze pagina vind je ons assortiment, zodat je de . De Kärcher rioolreinigingsslang is een meter lange slang voor het ontstoppen van afvoerbuizen en leidingen.


De flexibele knikvrije slang is versterkt met . Er zijn bepaalde gevallen van verstopte riolen waarbij de dagelijkse oplossing zoals het gebruiken van een ontstopper . Bekijk ze in dit stappenplan en zie hoe je dat aanpakt, een wc ontstoppen. Hogedrukreinigers 2bar . Je kunt een hogedrukreiniger met speciale reinigingsmodule huren bij jouw GAMMA . De Model K van Electric Eel (USA) is een manueel bediende rioolveer voor buizen vanaf 3. Voor het ontstoppen van rioleringsbuizen en afvoerbuizen gebruiken wij diverse technieken. Een techniek welke in de meeste gevallen heel doeltreffend is, . Het werkt als een soort hogedrukreiniger voor je riolering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts