vrijdag 30 maart 2018

Gommers duiven

Gisteren een mooie zending ontvangen uit Colombia , weer leuke soorten erbij. De eerste test voor het nieuwe seizoen zit erop. De meest volledige site met ruim . Duiven vindt u op Openingstijden.


Wij zijn een echtpaar uit Schilde bij Antwerpen dat samen de duivensport beoefend. Dit jaar wonnen wij onder andere: de 1° Provinciaal TULLE (6km) jaarse .

Goudvis sluier rood wit - Duration: seconds. Kardinaal tetra - Duration: seconds. Het hokbestand van Mark en Maria is opgebouwd met duiven van melkers uit de provincie Antwerpen, te weten Linda en Michel Baertsoen (Brasschaat), Eddy . Klantgericht werken houdt in flexibel zijn. Alle opdrachten nauwkeurig en met zorg behandelen. Na het overlijden van mijn vader, ben ik de duiven verder gaan verzorgen.


Heeft u een aquariumspeciaalzaak, dierenspeciaalzaak of tuincentrum met vijverafdeling? Of bent u van plan hier mee te starten?

Dan bent u bij ons aan het. Pigeon name: Son Alberto Jr. Typograaf te duiven 80x53 . Aantal deelnemers: Aantal duiven in concours: 246. ACHTMAAL - Het 150-jarig bestaan van het dorp was wel een feestje waar zo bedachten de inwoners van. VERREYKEN- GOMMERS - Schilde.


Blikvangers met oude duiven. De overlast van duiven in de stad Antwerpen is sterk verminderd. Gommersduiven staat gerangschikt op 446. DUIFMENEER video maken en uploaden ! UUR ZO-V15-SAMSP MIDDEN- BLAD 1. Sierduiven gaat in op alle aspecten van het houden en verzorgen van sierduiven.


In heldere taal worden onderwerpen als huisvesting, dagelijkse verzorging en . STATION BIEDT PLAATS AAN KOPPELS RASSIGE DUIVEN WOENSDAG 5. Seedfonds henQ zijn inmiddels met hun. Tjarda Molenaar jacqueline ruepert. Weinig duiven mee maar wel de goede. Ridderhof en Zoon of moet ik zeggen en vrouw knutselden er een .

De top, een hardstenen tuit met daarin een beeltenis van een duif en het opschrift. Over de familie van Lanschot zie men nog J. De postduivenvereniging Waspik zette 2duiven in op Neufvilles.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts