dinsdag 27 maart 2018

Vishandel tel ijmuiden

Het pand aan de Halkade nr. Navigate with Waze to find the fastest possible route. Eerder was Tel lokaal in de prijzen . Vishandel Tel, één van de grootste importeurs van vis en visproducten in. Na 2jaar komt Hoogendijk Import Export B.

Begonnen als een viswinkel met daarnaast een markthandel, heeft het bedrijf zich in de afgelopen jaar weten uit te breiden tot één van de grootste . Op deze pagina krijgt u een beknopt overzicht van het brede assortiment vis , garnalen, inktvisachtige en schaal- en schelpdieren zowel vers als in diepvries. Einde van een tijdperk: vishandel Tel verdwijnt van de markt. Vis halen bij Tel kan nog op 2 2 en december. IJmuiden , particulieren met de vestiging in Amsterdam.


Markten en Fred De groot handel nu in middels een miljoenen bedrijf Ijmuiden en ver daar buiten. ZZis een exclusief merk voor de visdetaillist.

Alleen de beste producten. Horeca vestigingen in Amsterdam en . De nieuwe grootaandeelhouder van Hoogendijk wordt vis - en garnalenhandel Tel uit IJmuiden. Financiële bijzonderheden zijn niet . Medewerker Vis vacatures in IJmuiden.


Work hours, Add information. Kom je in een winkel, dan wil je weleens geholpen worden in het maken van je keuze. Dirk Tel vinden (onder andere) plaats in de branche: Groothandel in vis , . Verse vis direct van de afslag tegen nettoprijzen! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.


Aenean commodo ligula eget dolor. U bestelt uw vis online en wij bezorgen het bij u aan de deur! Vacatures voor: VISHANDEL TEL IJMUIDEN.


Hieronder vindt u een lijst met alle aangesloten bedrijven bij de Visfederatie. De staalconstructie wordt .

Impressie voorgevel tijdens de. Start van de bouw begon bij . Voor deze visstoof ging ik eerst even op bezoek bij vishandel Tel in IJmuiden. Bij de visafslag vind je diverse zaken waar je verse vis kunt . Het naastgelegen pand is bij de bestaande ruimte . Cor Keijzer directeur en eigenaar van vis groothandel VD1met twee grote.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts