woensdag 14 maart 2018

Spouwmuur vanaf bouwjaar

Via deze aanwijzingen kan je snel ontdekken of jouw huis een spouwmuur heeft. Het bouwjaar van een woning vind je terug op de bouwplannen of kan je . Je kunt op meerdere manieren ontdekken of je woning spouwmuren heeft. Een van de indicaties voor het hebben van een spouwmuur is het bouwjaar van jouw woning. Er zijn twee manieren om vast te stellen of uw woning spouwmuren heeft.


Dit werd een standaard vanaf dat bouwjaar.

Deze verplichting werd ingesteld nadat het . Dan is je spouwmuur hoogstwaarschijnlijk al geïsoleerd. Om energie te besparen worden vanaf dat moment ook. Een spouwmuur bestaat uit twee evenwijdige stenen muren, met een smalle. Wil je weten of jouw woning een spouwmuur heeft?


Zoals eerder gezegd is het vanaf de jaren zestig verplicht om een huis. Je kunt makkelijk achterhalen of jouw woning een spouw heeft. Kijk allereerst naar het bouwjaar.

De spouw voorkomt vochtdoorslag van buiten naar binnen en kan met isolatiemateriaal worden gevuld. Middels het bouwjaar van uw woning kunt u . Wat is het bouwjaar van uw woning ? Vind tips, feiten, fabels en ervaringen over het isoleren van je spouw. Behalve het bouwjaar kan ook de dikte van de buitenmuur helpen vast te stellen of. Naast het bouwjaar van het huis kun je ook simpelweg de dikte van de muur . Met spouwmuur - of gevelisolatie sla je een hele zwerm vliegen in één klap. Spouwmuurisolatie vermindert het verlies van warmte vanuit de woning naar buiten.


Ongeïsoleerde massieve muren. Spouwbreedtes van spouwmuren in België . Vooral bij deze woningen is spouwmuurisolatie een mooie kans om het huis te isoleren en te besparen op energiekosten. Dan heb je meestal wel een spouwmuur. Wil je de spouwmuur isoleren en vervolgens de gevel renoveren? Bekijk veelgestelde vragen over spouwmuurisolatie van Koston Nederland: meer informatie.


Vanaf de buitenkant van de woning wordt het isolatiemateriaal aangebracht,. Het creëren van spouwmuren of het isoleren van het metselwerk kan dit verhelpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts