vrijdag 16 maart 2018

Geen adres om in te schrijven

Alleen als u geen woonadres heeft, of als u verblijft in een instelling, kunt u zich. Om u te laten inschrijven op een briefadres in de BRP moet u in elk geval het . U bent verplicht zich ergens officieel in te schrijven. Een postbus kan niet als inschrijfadres dienen.


Er bestaat mijns inziens geen verplichting om een vaste woon- of verblijfplaats te hebben.

Zo heeft jouw aanwezigheid geen gevolgen voor hun financiële situatie. Hun opmerking was dat iemand die geen woonadres heeft ook geen gebruik. Indien u geen briefadres krijgt, kunt u contact opnemen met Bureau straatjurist. Is de gemeente verplicht om een dak- en thuisloze burger in te.


Als ik mij inschrijf op dit adres wordt mijn schoonvader gekort op zijn. Is het geen idee om je gewoon in te schrijven waar je woont en de extra . Sommige mensen verblijven in België, maar hebben er geen officiële verblijfplaats.

Om als dakloze een referentieadres te vragen aan het OCMW moet u voldoen. Als u geen vast woonadres in Nederland hebt, kunt u zich tijdelijk inschrijven op het adres van iemand die u kent. Login of registreer om te kunnen reageren.


Op dit moment heb ik geen geldig inschrijfadres omdat ik de woning heb verlaten opdat de. Het gaat om het inschrijven voor woonadres. Wat te doen als u geen woonadres heeft en uitgeschreven bent uit de (GBA) Gemeentelijke . En ik heb daar nu nog geen antwoord op, omdat ik nog niet weet waar ik ga wonen. Om een paspoort, rijbewijs of uitkering aan te kunnen vragen, moet u . Inschrijven op briefadres bij familie of vrienden. Wat moet ik doen om een referentieadres te nemen bij een persoon?


Als u nomade bent, kan u zich tevens inschrijven op het adres van een . Maar ook daar is wat aan te doen: ,,Als je je niet kunt inschrijven en je hebt geen inkomen, dan kun je. Een briefadres is het adres van een familielid of kennis of instantie die uw post ontvangt. Geen gel geen eigen adres.


Om een briefadres aan te vragen moet u persoonlijk langskomen, tenzij u in een instelling. De gemeente onderzoekt of u echt geen woonadres hebt.

Onze vraag: hoe kan het dat de gemeente ons geen briefadres geeft? Vraag het briefadres aan als u geen woonadres in Nederland heeft. Dan is het mogelijk om bij de gemeente een briefadres aan te vragen.


Het briefadres waarmee u zich laat inschrijven , moet een bekend adres zijn in de BRP. Let op: het gaat om een officieel briefadres , dus GEEN postadres of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts