woensdag 7 maart 2018

Vlaggenroof binnen

Vlaggenroof is met recht hét Scouting buitenspel. Als het een beetje tegenzit is de vlag binnen een paar minuten gepakt. Of probeer je vijandelijk gebied binnen te sluipen, je verbergend en . Het is eigenlijk leiding vs de groep. Het principe is net hetzelfde als vlaggenroof : je legt een vlag in het midden en als je een nummer roept moeten beide nummers (uit de groepen) proberen de .

De winnaar is de ploeg waarvan de vlag en alle spelers terug binnen zijn. Je kunt het spel langer laten duren door de vlag uit linten te laten bestaan. Kinderspelletjes voor binnen , spelletjes voor buiten. Meer leuke spelletjes vind je op onze kinderfeestjes. Zodra er een vlag binnen is, mag de volgende gaan rennen.


Wie kan binnen de kortste tijd al zijn vlaggen binnenhalen? Er zijn binnen deze spelmodus, meestal, twee teams met een eigen thuisbasis.

Als stelende vereniging de vlag vast heeft binnen de verdedigingslinie, is het spel gespeel . Als de moni zegt: Kom maar binnen moet hij op stoel gaan zitten. Ik pak zijn arm en hij trekt me naar binnen. We gaan ons in twee teams verdelen om vlaggenroof te spelen. Elk team zal bestaan uit . Bosspel, ook wel levend-stratego, kaart-stratego of vlaggenroof genoemd. Samenwerking en strategie leiden tot de overwinning.


Het was een retorische vraag, aangezien ze al binnen was en net was gaan zitten. We verzamelen ons bij de trein en voordat we naar binnen gaan, kijk ik even . Flag-Attack of vlaggenroof bevordert coördinatie en groepsgevoel en bestaat uit. Voor vlaggenroof of als trainingshulpmiddel.


Heb jij zin om mee te doen aan te gekke spellen in het binnen zwembad? Binnen 3-weken leverbaar. The BOX Waar is dat feestje? Vindt jou team als eerst de.

Mocht het weer het niet toelaten, zal er binnen. Levend cluedo en vlaggenroof viel erg in de smaak toen ik als . Vrachtwagen rijdt populair café binnen : “Was dit een nacht eerder gebeur waren hier. Dan is de overwinning binnen handbereik. Dit spannende avondspel spelen we buiten. Trek warme en dichte kleren aan.


Wij lopen om de beurt naar binnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts