woensdag 14 maart 2018

Omgevingsvergunning aanvragen

Het loket voor de omgevingsvergunning en de watervergunning. Dit geldt voor particulieren en bedrijven. De omgevingsvergunning vervangt en verenigt de stedenbouwkundige vergunning , de verkavelingsvergunning en de milieuvergunning.


Een omgevingsvergunning voor bijvoorbeeld (ver)bouwen of slopen vraag je voor elke gemeente online via het omgevingsloket aan. Gaat u iets doen op het gebied van (ver)bouw, monumenten, milieu en ruimte? Kijk of een melding genoeg is of dat u een omgevingsvergunning nodig heeft.

Bekijk hier hoe u een omgevingsvergunning aanvraagt. Wilt u gaan bouwen of verbouwen, een monument wijzigen, een boom kappen of een inrit maken? Kijk dan of u een omgevingsvergunning nodig heeft.


Als u gaat verbouwen of slopen, heeft u meestal een omgevingsvergunning nodig. Dan moet u misschien een omgevingsvergunning aanvragen. Voor bepaalde werkzaamheden hebt u een omgevingsvergunning nodig.


U ziet dan direct of u een vergunning moet aanvragen. Wilt u bouwen of verbouwen, slopen, een boom kappen of iets anders aan uw omgeving veranderen? In veel gevallen heeft u een omgevingsvergunning nodig.

De kosten voor een omgevingsvergunning verschillen per aanvraag , de bedragen . U kunt dan ook meteen de vergunning aanvragen. Omgevingsvergunning aanvragen. Het is bij het indienen van een aanvraag , voor alle onderdelen van de omgevingsvergunning , van belang om alle, juiste bijlagen toe te voegen. Bijvoorbeeld als u gaat (ver)bouwen, slopen, een . In de gemeentelijke (of provinciale) verordening zijn soms nog andere activiteiten genoem waarvoor u een omgevingsvergunning moet aanvragen.


Wilt u meer weten of een eHerkenning aanvragen ? Bent u van plan iets te bouwen of te slopen of gaat u het huis verbouwen? Vaak heeft u daarvoor een omgevingsvergunning . Wilt u een boom kappen, slopen, uw bedrijf qua inrichting of opzet veranderen? Iets veranderen aan uw monument? Wie wil bouwen, verbouwen of anderszins iets aan zijn omgeving wil veranderen , heeft in veel gevallen een omgevingsvergunning nodig.


Wilt u als inwoner, bedrijf of organisatie een project realiseren? Dan heeft u misschien een vergunning nodig. Ook kunt u gelijk vaststellen of uw bouwplan vergunningplichtig is en voor welke onderdelen of activiteiten u een vergunning moet aanvragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts