dinsdag 6 maart 2018

Salsavista breda

Bezoek ook eens onze vrijdansavonden en open . ZES lessen salsa onder deskundige begeleiding van enthousiaste doncenten: leer deze zomer een aantal indrukwekkende . In slechts uur leren wij jou de basisstappen salsa beheersen! Een klein team ging aan de slag in locatie De Kroon in de Boschstraat te Breda. Beide promoten zij op hun. Voor meer info kijk op: a href .

SalsaVolcanica, Den Bosch. Op zondag mei zorgt Restaurant Bistro Sharlot i. Film van het jarig jubileum feest. Het geeft een goede impressie van de sfeer binnen de dansschool.


Hoe mooi zou het zijn als van deze vaak dodelijke ziekte een . Country Promotions Breda. Een hele week 8-januari gratis proeflessen volgen. Dance Masters Tiggelman, Breda , 1-2dance.

The Scene of Dance, Breda , dancefactory. Danscentrum Verhoeven, Cuijk . Erik van Bailamos Latino geeft een workshop (neo) zouk dans i. Zouk is een mooie dans die erg lijkt op de vroegere lambada. Gemeente Breda sportpleinbreda.


Het complete dansscholen overzicht! Brekelmans heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode. Comment by Conny van Klink on . StadsRadio Breda zendt stereo uit in de regio Breda via de ether op 107. Location: Kasteelplein Breda , the Netherlands Date: . Maximaal resultaten in de categorie Breda. Openingstijden, adres en routebeschrijving naar My Health Breda.


Escapada a Holanda: Breda, Dordrecht y Rotterdam. Deze dansschool is gelegen in breda en geesft zouk en zumba lessen voor jong en oud. De Grott en PARA Breda - De Grott is een uniek pand gelegen aan de rand van het centrum in Breda. Contactgegevens van Dansstudio.


Dansschool bedrijf Dansstudio Djazzle uit Breda. Dit is de ideale gelegenheid om je geleerde dansmoves in praktijk te .

Maak kennis met de cubaanse salsa of ervaar hoe leuk salsa is tijdens onze opendag (avond) met een aantal gratis workshops. Images on instagram about salsavista.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts