vrijdag 23 maart 2018

Keuken landelijk strak

In strak landelijke keukens van Jones Living stralen licht, lijnen en ruimte rust en eenvoud uit in een authentieke Vlaamse pastorijstijl. Dan is een moderne keuken jou wellicht op het lijf geschreven. Landelijke keukens zijn vaak wat minder strak en daardoor erg gezellig.


Voor de inrichting van deze cottage villa werd gekozen voor een landelijke inrichting met een moderne toets. De keuken werd strak gehouden maar straalt toch .

Strak landelijk interieur met kleuraccenten. Voor bepaalde mensen zijn landelijke keukens te zwaar en warm-strakke keukens dan weer te modern. Ontdek hier landelijke en moderne keukens ter inspiratie. Een moderne keuken met een strak wit design met groot eiland. Het jonge gezin van deze klassieke villa koos voor een lichte en frisse keuken in strak landelijke stijl.


Het marmeren werkblad en de open legplanken in naturel . Ziet u graag alles strak zonder al te veel tierlantijnen.

Ontdek nu de juiste ideeën voor uw landelijke keuken. De mooie combinatie tussen een enerzijds strakke en anderzijds landelijke keuken. Bij Otto Schop bent u op het juiste adres voor een keuken op maat. Of je nu opteert voor een kleine landelijke keuken , een groter exemplaar in hout of eerder strak : bij Boncquet vind je een waaier aan goedkope landelijke.


Een landelijke keuken in oudHollandse stijl uit grootmoederstijd. We kunnen de landelijke keukens opdelen in twee grote groepen. Enerzijds de modern of strak geïnspireerde keukens waarbij men voornamelijk gebruik maakt. Laat u inspireren door onze landelijke keukens in nieuwe stijl.


Moderne designkeukens , strak lijnenspel, eigentijdse uitstraling, greeploze deuren etc. Stalen deuren, glas, doorkijk naar de keuken , houten vloer, landelijk , strak. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. In tegenstelling tot een moderne keuken waar alles strak wordt weggewerkt, mag in een landelijke keuken de constructie duidelijk zichtbaar zijn.


En onder dat moto realiseren en plaatsen wij elke dag onze . Luxueuze strak landelijke showroomkeuken te koop - weg wegens . Vaak wordt gedacht dat strak en modern niet samengaat met landelijk. Toch is dit juist een hele goede combinatie.

Klassiek massief houten keuken ( landelijk ) in lichte kleur. Bekijk deze realisatie op onze Website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts