maandag 18 april 2016

Weeshuis as

Verscholen in de natuur is daar een verlaten weeshuis te vinden, met niet al te veel moeite. Vroeger was het een complex bestaand uit een . Het weeshuis is gebouwd als een militair tehuis voor kinderen van Duitse officieren van de luchtmacht tijdens WO I. Later kregen moeilijk opvoedbare kinderen . Paranormale activiteiten - een onderzoek. We wisten het: het spookt in het oude weeshuis in As.

Wat week van te voren was . Photography Presents: Weeshuis As. GovertSweep Vond je de video leuk? Laat dan een blauw duimpje. Berichten over Weeshuis geschreven door Marianne Damsteek. Beschrijving: 3in het vervallen weeshuis in As, Belgie.


As een belgische plaats even over de grens bij Maasmechelen. Hier is verscholen in de natuur een verlaten weeshuis. Urban-achtige toestanden ontdek je hier.

Volgende: Cooling Tower IM Vorige: School . Meld je gratis aan en ontwikkel jezelf als fotograaf. Vervallen weeshuis As (Belgie). Hoi Angela, Ik ben al enige tijd op zoek naar locaties om te urbexen. Alleen wil ik heeel graag naar t weeshuis van As maar ik kom gewoon . Nergens blijkt dat in Harlmgen verzet is gepleegd tegen de opname van stadswezen in het weeshuis.


Dat het weeshuis niet door een particulier gesticht was, . Belandde in Nepal in een weeshuis waar een westerse pedo was gezien. Welke ingrediënten hebben we nodig voor een griezelboek? Tanneke Wigersma weet het wel: een oud huis met een duistere geschiedenis, . De gebouwen van het vroegere weeshuis bevinden zich vooral aan de Hooglandse kerkgracht. Ook is nog een enkele poort aan de Oude Rijn . Het allereerste weeshuis was gehuisvest in een aantal panden aan de Vlaardingse Markt. Bij een begrafenis van een vrouw hoorde hij babygehuil uit het graf komen.


Voormalig weeshuis met trapezoïdaal grondplan van drie vleugels, imposante classicistische stijl naar ontwerp van François Drossaert uit . Het opschrift Diaconie Weeshuis der. Nederduitsche Hervormde Gemeente”, dat hoog op de gevel is aangebracht, zal weinigen ooit zijn opgevallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts