maandag 18 april 2016

Patina betekenis

Patina , ook aangeduid als edelroest of koperroest, is een doffe corrosielaag die gevormd wordt op het oppervlak van voornamelijk koperen voorwerpen en . Hieronder vind je betekenissen van het woord Patina. Je kunt ook zelf een definitie van Patina toevoegen. Patina is de grijsgroene laag op metalen voorwerpen als koper en brons. Patina kan ontstaan door weersomstandigheden als zure regen en .

Vertaald van Engels naar Nederlands inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. Spreekwoorden Populair Quotes . Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Wil je meer woorden en mogelijkheden? Patina is het kenmerk van ouderdom van een voorwerp,er komt een laagje op, dat het voorwerp(b.v. een munt)een zekere glans geeft.


Waarom ben je anders op zoek naar de Nederlandse betekenis van patina ? Zoals de betekenis van deze begrippen niet eenduidig kan worden . Bij sommige hobbywinkels is patina ook in kleinere potjes verkrijgbaar, meestal op terpentinebasis.

De betekenis van schotel is overgebleven in het Nederlandse woord pateen, de hostieschotel. In dat verband kan ook van betekenis zijn dat de vuursteen weliswaar bruikbaar is. Het verkleinwoord van patina is patella, . Beide vlakken vertonen een flinke bruine patina. Ik kan me voorstellen wat zijn betekenis is in een omschrijving van een.


Ik denk dat patina van de tijd (mooi bedacht trouwens) positiever . Of ze ook meer betekenis toevoegen is de . Ik voeg eraan toe: mensen die geleefd hebben, krijgen een patina. Maar er was een uitgang en de ruimte kreeg betekenis. De naam Patyna is een afgeleide van patina. Patineren is het natuurlijke proces van veroudering van bijvoorbeeld edelmetalen, zoals brons.


Bronzen groene Tara beeld in warme bruine, gouden patina met groene accenten. Eigenlijk gaat dit over betekenis en dat betekenis tijd nodig heeft om meer te zijn dan de constatering van een feit. Wat tijd toevoegt aan de data die het . Voor een extra doorleefd effect en karakter.


Patina is een extra toepassing die je kunt gebruiken op New Traditionals krijtverf.

Liminaliteit is het moment van suspensie van betekenis dat door de hedendaagse kunst. Hoe zeg je patina in het ? Als u weet dat de Betekenis van dit woor deel het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts