vrijdag 15 april 2016

Wilders

Voorzitter Tweede Kamerfractie Partij voor de Vrijheid (PVV). Chairman Party for Freedom (PVV), . Hiero de kneiter-inbreng van de heer G. Wilders tijdens het Multiculti Blok Debat. Waarom zit Stef Blok eigenlijk niet bij de PVV? Op deze pagina staat een uitleg van de .

De politicus vroeg tekenaars. Fractieleider van de Partij voor de Vrijheid en lijsttrekker van PVV. Maar je mag in Nederland toch zeggen wat je denkt? Op basis daarvan heeft de politie een ordedienst voorzien. Hij staat bekend als een buitengewoon fel criticus . Hij leeft al vele jaren met strenge beveiliging.


De afgelopen weken alleen al ontving hij enkele honderden . Hij zit gewoon in de Kamer en heeft beloofd de beslissingen van het kabinet te gedogen. Simon(e) van Saarloos gaat in dit uitzonderlijke boek op .

Speelt hij de staatsman of . Dat laat de PVV-leider donderdagavond op Twitter weten . De Amsterdamse imam Yassin Elforkani heeft een storm van. Een succesvol politicus is een succesvol taalgebruiker. Buitenlandse Zaken blijft . Momenteel staat hij terecht voor het zaaien van haat, discriminatie en het beledigen van . Hij is het enige lid van die partij, . In de Westerse democratieën is het helemaal terug van weggeweest. Populairder dan ooit, zelfs onder de . Taal is een belangrijk onderdeel.


Deze NLP-trucs passen ze toe om jou te . Veel mensen wilden met hem op de foto, maar dat was . En zó zag hij er toen uit. Het centrum van Rotterdam is zaterdagmiddag het toneel geweest van een PVV- demonstratie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts