dinsdag 19 april 2016

Fss omladinci

Stadion: SC FSS u Staroj Pazovi. Komesar za takmičenje: Tomislav Stojanović. Disciplinski sudija : Dragutin Ćirić . FSS potvrdio: Ognjenoviću kadeti, Obradoviću omladinci. Odlukom odbora za hitna pitanja su . Crvena zvezda džudo EYOF FK Crvena zvezda fudbal Futsal hokej humanitarna manifestacija Intervju Juniori .

FSS - Football Association of Serbia. Omladinska liga FSS :FK Vojvodina(N.Sad)-FK C. Odličan start, omladinci pobedili Kipar – 1:0(1:0) u prvom meču kvalifikacija za plasman na EP. Još jedna važna informacija stigla je u utorak iz Stare Pazove, a tiče se preporuka UEFA, koje je naš Savez usvojio.


CZ: Partizan ne bi pobedio nikog bez Kokeze i FSS. Okupljanje je zakazano za 10. Iako je završio na drugom mestu futsal lige mladih FS regiona Zapadne Srbije, iza domaćina završnog turnira Metalca Kolorado, kragujevački . FSS nije hteo Filipa Stojkovića kada su znali da.

Za ovaj meč Velebit je pozvao igrača, a okupljanje je zakazano za 10. Mrežu orlića trebalo bi . Posle pionira, kadeta i seniora i omladinci Crvene zvezde okitili su se titulom prvaka. Inače, crveno-beli omladinci su na polusezoni imali čak devet bodova.


FSS hteo da pojača Krstajićev štab: Zvezda stopirala Živkovića. Mlađi omladinci bolji od Uzbekistana. Nikolić 5 2:Joveljić 75.


Radi se, zapravo, o promenama u okviru propozicija takmičenja u Kupu Srbije, kao i ligama mlađih kategorija. Kao što je poznato, do sada je, . Fudbalskom savezu Srbije i reprezentaciji. FSS ZA PRIMER: Milan Kosanović podučava strane trenere.


Predstojećeg vikenda na programu su utakmice 14. DP FSS , zbog neodigravanja utakmica omladinaca novčanom kaznom . Sajt FSS prenosi da su omladinci za prolaz u polufinale kao pobednici grupe prvu čestitku dobili od Lazara Marković, člana iste generacije i . Tagovi: FSS , omladinci , SAD . U Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, pod nadzorom instruktora Ivana Đukanovića i saradnika u dva termina biće održana zimska škola . U petak u SC FSS u Staroj Pazovi izvlače se parovi četvrtine finala Kupa Srbije.

OMLADINCI : SPARTAK ŽK – RADNIČKI NIŠ.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts