dinsdag 12 april 2016

Glas in lood workshop eindhoven

Josette ontwerpt en maakt glas-in-lood afgestemd op jouw wensen! Josette is een inspirerende docente in haar cursussen en workshops. Dagworkshop Glas-in-lood : kleine groep van maximaal deelnemers.


Genneperweg in Eindhoven. Naast het maken van nieuwe glas in lood ruiten kunt u bij Glasatelier . Workshop Glas in lood onder leiding van Anja van Aalen, Meester-glazenier.

Vaklessen op professioneel niveau. In deze basiscursus kunnen deelnemers de beginselen van het ambacht glas in lood leren. Een rijk gevulde cursus met . Wij geven diverse workshops , glas in lood , glaskralen maken, fusing (glas omsmelten), tiffany maken en hotpot. Glaswijs voor al uw glas in lood en Fusion.


Wat kan Glas in Lood Atelier Jan Stallen voor U doen? Ook geven wij een drie daagse glas in lood cursus en workshops. Diverse aanbod in workshops , verhuur van werk-cursusruimte.


Ook geschikt voor grotere groepen en vrijgezellenfeestjes, workshop omgeving eindhoven , teamuitje, team, bedrijfsuitje, kinderfeestje, cadeaubon.

Wij verzorgen workshops glaskunst aan kleine en grote groepen, . Weening Glas in lood uit Eindhoven , vakman in restauratie, reparatie en ontwerp van ramen en deuren en dubbel glas. Direct een afspraak maken! Wij ontwerpen en produceren glaskunst, en geven workshops en cursussen in.


Atelier voor glas in lood restauratie, reparaties en nieuw werk. Ook voor glas in lood isolatie in dubbel glas, brandschilderen en glaskunst. Gespecialiseerd in het traditioneel ontwerpen, repareren en restaureren van . Blue Horse Glas in Lood in Eindhoven. In haar cursussen glas in lood en workshops glas in lood en glasfusing kun je . Cursus in glas in lood of fusen of mozaïek, door Anja van Aalen, Glasatelier Anja. Ik heb ruim jaar ervaring in het maken van glas en lood op ambachtelijke wijze, met eigen atelier aan huis.


Er is ook een ouder-kind cursus glas in lood , glasmozaïek of sieraden maken. Wat gezellig, samen een middag creatief bezig zijn. Kijk voor meer info en prijzen.


In Helmon nabij Eindhoven , ligt Tiffany en Glas-in-Lood atelier “Laburnum”. In het atelier worden zowel Glas in lood ramen als sfeervolle tiffany lampen . In deze cursus maak je kennis met de basisvaardigheden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts