donderdag 7 april 2016

Kraamzorg opleiding werken en leren

Voor stagiaires van kraamzorgopleidingen. Als je de opleiding Verzorgende IG niveau volgt, kun je twintig weken stagelopen . Wil jij werken en tegelijk leren bij de Kraamvogel. We bieden regelmatig verkorte trajecten aan voor de opleiding Kraamzorg.


Kraamzorg de Waarden werkt samen met meerdere ROC 's en is een door SBB erkend leerbedrijf. Opleiding tot kraamverzorgende. Kraamzorg Anne biedt werken en leren mogelijkheden, in de vorm van BBL- en BOL-plekken voor de opleiding tot Verzorgende IG. En wil je leren en werken combineren en je loopbaan een uitstekende start geven in de kraamzorg ? Wij betalen de opleiding , jij ontvangt salaris. Je kunt bij ons werken op contractbasis, op rooster, als duo of als oproeper.


Wil je de opleiding tot kraamverzorgende volgen? Dan ben je bij ons bij het juiste adres. Je taken bestaan uit het bieden van topzorg aan moeder en baby.


Welke opleiding heb je precies nodig om kraamverzorgende te kunnen worden? Om als kraamverzorgende aan de slag te kunnen, moet je in . Er zijn soorten opleidingen die maken dat je kan werken in de kraamzorg. Een opleiding volgen kun je bij ons in het hele werkgebied : in de regio Zuid-Hollan. Wil je meer over de MBO- opleiding Kraamzorg weten?


De nadruk ligt hierbij dus vooral op het leren in de praktijk. Naast je salaris, betalen wij ook je opleiding en boeken. Of heb je de ambitie om binnen de zorg verder te leren , in combinatie met werken ? RKZ Kraamzorg is een SBB erkend leer- en werkbedrijf en biedt een branche. IVT kraamzorg en IVT thuiszorg besteden veel aandacht aan het opleiden van ( toekomstige) medewerkers.


We vinden het belangrijk dat er deskundige, . Door goed samen te werken kunnen wij een student optimaal begeleiden, zodat zij na het afronden van haar opleiding en stage trots haar diploma in ontvangst . Om in de kraamzorg te mogen werken , dien je een opleiding te volgen. Uiteraard ga je ook leren hoe je de pasgeborene verzorgt en hoe je bepaalde . Werken en leren bij Maartje. Bij Maartje werken vele verschillende mensen. Je volgt een opleiding aan het ROC en doet ervaring op in onze wooncentra, . Ben jij kraamverzorgende en wil je werken bij KraamZus?


Bekijk dan nu onze vacatures. Nog niet kraamverzorgende? Volg de opleiding aan de KraamZus .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts