woensdag 6 april 2016

Vacatures medewerker schoonmaak breda

Filter by: Sorteer op:. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Per direct thuishulp medewerker gezocht in Breda.


Bekijk de vacatures en solliciteer! See this and similar jobs .

Mevrouw de Wit is een jong schoonmaakbedrijf in Breda. Uitdagende stage als facilitair medewerker bij YoungCapital in Breda. Beste werkgevers in Breda. Wij zijn schoonmaakbedrijf Asito.


Bij ons staat het verbinden van mensen voorop. Dit doen we door onze medewerkers op een kleurrijke manier te verbinden . Timing heeft schoonmaak vacatures bij leuke werkgevers bij jou in de buurt! De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de hotelkamers. Voor meer informatie over deze vacature kunt je contact opnemen met Jolie Geuskens .

Uiteraard heb je affiniteit met schoonmaak en de doelgroep. Met onze deskundige medewerkers en een uitgebreid machinepark voeren we. Breda ma tm vrij dagdiensten eigen auto.


Parttimewerk overdag Breda. Ga dan per direct aan de slag als magazijnmedewerker in Breda. Vacatures voor Happy Italy in Breda. CSU een top schoonmaakbedrijf en verkozen tot een van de beste . Wil je werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Nederland?


Iedere nieuwe medewerker binnen Asito krijgt van ons een vakopleiding, want schoonmaken. Je verricht schoonmaaktaken in de algemene ruimtes, klinieken en poliklinieken. Wil je meer informatie over deze vacature van medewerker Housekeeping? Ben jij een ervaren schoonmaakmedewerker in een hotel en wil jij graag doorgroeien naar supervisor? Er zijn ontzettend veel leuke vacatures in Breda.


Dus, ben jij op zoek naar een. Als medewerker ben je gastvrij en servicegericht. Reilux zoekt een technisch medewerker buitendienst. Medewerker Welzijn en Zorg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts