maandag 25 april 2016

Repair cafe houten

Elke 2e zaterdag van de maand kunnen Houtenaren met defecte spullen naar de Meerkoet komen. Vrijwilligers gaan daar hun best doen deze spullen gratis te . In vele landen in Europa maar ook in de USA en Australie is het . Openingstijden Elke tweede zaterdag van de maand (niet in juli en augustus), van 10. Voor exacte data zie de website hieronder. Zaterdag is er weer repaircafé in het .

U bent vanaf deze zaterdag elke tweede zaterdag van de . Een groot probleem voor mij als vloggende wethouder, mijn videocamera (Flip cameraatje) kapot. Buurtbewoners nemen van thuis kapotte spullen mee. Hij las over de ontmoetingsavonden in . En als het moet, dan boren we ook een gat in een houten plank. Dus niet weggooien die kapotte broodrooster, kinderfietsje, houten speelgoe. Initiated and management of this organisation using volunteer resources to provide free . Repair Cafe Berghem geopend.


Kleding, kleine houten meubelstukken, fietsen en klein huishoudelijk.

In het Dorpshuis in Westbroek zijn vrijwilligers die handig zijn in het repareren van ( houten ) speelgoe . Koffiezetter, boormachine, broodrooster, naaimachine, houten speelgoed of . Zo krijgen onder meer fietsen, kleine elektrische toestellen, houten voorwerpen, kledij, . Een gebroken poot, een kapotte la, of aantasting door houtwormen zijn nog geen redenen om een houten meubel weg te gooien. We repareren samen met u kleding, houten speelgoe en elektrische apparaten. Het hertellen van handzame houten meubels, zoals bv een los pootje van een houten krukje. Een (niet al te ingewikkelde) klok, een houten krukje, een olielamp, die . Wassenaar - Welkom op november op Haven (bij Middin), tussen 14. Uw CD speler, stofzuiger, houten bankje, . Dat lukt in van de gevallen.


Lent is zaterdag maart van 14. Een strijkijzer dat niet werkt of houten speelgoed dat kapot is? Wist u dat u ook met houten kleinmeubelen, beelden, speelgoe e. Creatief café in Kreek: Houten doosjes versieren. Houten en metalen spullen (speelgoe meubeltjes,) Fietsen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts