vrijdag 8 april 2016

Repair cafe amsterdam zuidoost

Openingstijden elke laatste vrijdag van de maan van 16. In Activiteitencentrum De Bonte Kraai . Iedere laatste vrijdag van de maand. Tentoonstellingen CBK (Centrum voor Beeldende Kunst ZO).


Flora-excursies op zaterdagmorgen . Wij zijn er voor en door buurtbewoners. Bezoekers brengen kapotte spullen naar de Meevaart . Wie helpt de organisatoren uit de brand? Buurthuis Zuid Oost Middenpad - Zuidoostbeemster Evenementen.


Repair Café wordt op juli gehouden in BuurtHuis De Bonte Kraai in . Elk team viert zijn eigen feestje door met bezoekers samen spullen te repareren. Vrijwilliger gezocht voor financiële inloop Zuidoost. Geplaatst door De Regenboog. Stamtafel coach Zuidoost.


Het wordt op wisselend op twee verschillende . February, 7:PM - Buurtcentrum Cobra - Almere-Stad - Netherlands - Voor diegene die overdag niet kunnen kunt u komen met uw defecte . REGIO - Zaterdag september organiseert de. Tyfoons in Zuidoost -Azië, bosbranden. Amsterdam (), Rotterdam () en Den Haag (). Reportage over Repair cafes die als paddenstoelen uit de grond schieten.


Sportpraatje over mogelijke versterkingen in de winterstop voor voetbalclub Willem II. Eind dit jaar opent Coolblue. Verder is er overdag een braderie en zal het repair café aanwezig zijn.


Resto vanHarte eettafel in Oost (Grand Café Genieten). In het repair café worden de spullen, samen met de eigenaar gratis. EGMOND-BINNEN - Tijdens een feestelijke . Verkeersleider Scheepvaart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts