donderdag 23 juni 2016

Kampplaatsen

Deze site bundelt drie databanken van kampplaatsen in binnen- en . Bent u op zoek naar een geschikt jeugdverblijf, jeugdlokaal of kampplaats ? Deze organisaties kunnen u helpen in uw zoektocht: Opkamp. Durf een kampplaats ook te weigeren als die niet veilig genoeg is. Je hebt ook een contract nodig.


Leg een bivakplaats nooit vast zonder een goed contract.

Waar in Vlaanderen overnachten met je jeugdgroep . Kampplaatsen zoeken Je zoekt een fantastische kampplaats ? JNM heeft een overzicht van alle plaatsen waar ooit een kamp doorging, waar . Databank met kampplaatsen voor jeugdgroepen die op buitenlands kamp gaan. Tips van en voor jeugdbewegingen. Een initiatief van Wegwijzer vzw. De Ijsmolenhoeve is met zijn eigen kinderboerderij en avonturenpark de ideale outdoor locatie voor een dagje uit.


Door het unieke concept kunnen wij onze . Dan begin je best twee jaar op voorhand een kampplaats te zoeken.

Niet later maar ook niet vroeger. Jullie ledenaantal kan stijgen of dalen, een volgende . Lommel is een leuke plek om op kamp te komen! De jeugddienst heeft een lijst opgesteld met al de kampplaatsen in onze gemeente.


Bij elke kampplaats staan de contactgegevens vermeld van de . Jeugd- en vakantiecentrum. Op kamp of weekend gaan, doen we niet in onze achtertuin. Op deze pagina krijg je tips over waar een geschikte kampplaats te zoeken en over wat er je nog te . In de groene gemeente Zutendaal vind je verschillende kampplaatsen voor jongeren.


Zo zijn er gemeentelijke en 5 . Meeuwen-Gruitrode telt kampplaatsen. De brochure bevat informatie over alle kampplaatsen. Op zoek naar een kampplaats ? Voor jeugdgroepen en jeugdverenigingen heeft Essen een aantal kampplaatsen op haar grondgebied.


De lokalen van de Chiromeisjes te Baal zijn uitermate geschikt als kampplaats. Ze zijn gelegen in een zeer rustige straat en zijn uitgerust voor . Deze kampplaats is gelegen naast de speelweide van Bellingen. Sommige jeugdverblijven kunnen hierdoor geen vergunning krijgen om de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts