donderdag 9 juni 2016

Dq dance heeze

DQ dance with your friends lessen. Alle leerlingen mogen een vriend of vriendin meenemen naar de dansles14 . Ook onze demoteams Dangerous Qualities en . HEEZE-LEENDE - Na een geweldige show afgelopen seizoen in theater de Hofnar . Wij hebben er zin in, een feest. Maar, er moet nog heel wat .

Kids kunnen al starten van jaar. Kom voor een Gratis Proefles naar één van onze lessen: Kidzdance, streetdance,. DQdance is dé dansschool van Heeze.


De openingstijden van alle vestigingen van Dq Dance in Heeze vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. Bekijk locatie op de kaart. Online aankoop van bedrijvenlijst.


Uw prospectielijst aanmaken.

Kom ook naar ons voor streetdance, klassiek ballet, showdance of onze . Download de gratis app voor ios . Geldropseweg Heeze óf Dorpstraat Leende: Open inloop kidzdance voor kinderen van tot jaar. Klik hier voor het telefoonnummer, adres, openingstijden, assortiment en meer. De praktijkruimte van Fysio Active is gevestigd in Centrum Nova Vitae.


Direct voor het gebouw is ruime parkeergelegenheid voor de bezoekers aanwezig. DQ Dance heeft een groot, gevarieerd programma. Al meer dan jaar dé dansschool van Heeze en Leende! Voor kidzdance, streetdance, gevorderden . Veelgebruikte telefoonnummers Heeze -Leende.


HEEZE - Zondagmiddag was het een stuk minder druk dan andere jaren. Een uitgave van Recreatief Heeze -Leende. Bezoek ook eens ons VVV i-point bij gemeentehuis Heeze.


Dq dance dansschool, Heeze , Geldrop Nederland , Nederland Bedrijvengids. Noordman Melkveebedrijf Sterksel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts