woensdag 8 juni 2016

Omgevingsvergunning

Dit geldt voor particulieren en bedrijven. Het loket voor de omgevingsvergunning en de watervergunning. Ik ben particulier en wil. De omgevingsvergunning vervangt en verenigt de stedenbouwkundige vergunning, de verkavelingsvergunning en de milieuvergunning.


Gaat u iets doen op het gebied van (ver)bouw, monumenten, milieu en ruimte?

Vraag je omgevingsvergunning aan via het omgevingsloket. Of u een omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) nodig heeft, hangt af van wat u (ver)bouwt. Gebruik de vergunningcheck.


Bijvoorbeeld als u gaat (ver)bouwen, slopen, een . Bent u van plan te (ver)bouwen of een bedrijf te starten? Dan moet u misschien een omgevingsvergunning aanvragen. Met één omgevingsvergunning kunt u de vergunningen op het gebied van bouw, gebruiken, monumenten, kappen en uitwegen in één keer regelen.


Als u wilt gaan bouwen of verbouwen krijgt u te maken met de omgevingsvergunning.

En hoe verloopt een aanvraag? U heeft dan misschien een omgevingsvergunning nodig. In sommige gevallen doet u alleen een schriftelijke melding. U kunt zelf controleren of u een . Omgevingsvergunning bouwen aanvragen. Voor alle projecten die vallen onder de Vlaamse of provinciale lijst moet u digitaal een.


Er zullen dan geen aanvragen meer . Wilt u bouwen of verbouwen, slopen, een boom kappen of iets anders aan uw omgeving veranderen? In veel gevallen heeft u een omgevingsvergunning nodig. Als u gaat verbouwen of slopen, heeft u meestal een omgevingsvergunning nodig. Vanaf dan spreken we niet meer . Geen verschillende vergunningen meer bij diverse . Zowel voor zuiver stedenbouwkundige, zuiver . Ook als u van meerdere instanties toestemming nodig heeft kunt u nu volstaan met het indienen van één omgevingsvergunning.


Wellicht wilt u meerdere van dit . Deze kan bij één loket worden. Door werkzaamheden is het op dit moment niet mogelijk online een aanvraag in te dienen.

Denk bijvoorbeeld aan de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts