woensdag 22 juni 2016

Vermiste katten amivedi

Zoek het gevonden huisdier tussen de vermiste huisdieren. Zoekopties Uitgebreid zoeken. Zoek uw vermiste huisdier met behulp van onze zoekfunctie. Zoek je verloren huisdier tussen de recent gevonden dieren.


U ontvangt direct na melding een bevestigingsmail met daarin het Amivedi meldingsnummer.

Zoek je gevonden huisdier tussen de recent vermiste dieren. Amivedi houdt zich bezig met het registreren van vermiste en gevonden. Samen zorgen we ervoor dat hon kat , vogel, knaagdier of ander huisdier zo snel . Meldingen van gevonden katten op internet, niet missen als jouw kat vermist is:. Er zijn veel sites en plekken op het internet waar je een melding kan plaatsen van jouw vermiste kat.


Zet altijd een melding bij Amivedi. Vermiste huisdieren Weststellingwerf eo heeft 1. Co Lette heeft een foto van Amivedi Zoetermeer gedeeld.

Als je huisdier vermist is of als je een dier heeft gevonden neem dan ook altijd contact op met. Amivedi AMIVEDI -NEDERLAND is de werknaam van Stichting . Als u een huisdier vermist of gevonden heeft moet u dit altijd melden bij de Amivedi en eventueel ook de Dierenambulance. Amevedi beschikt over meerdere . Amivedi -Nederland is de werknaam van de Stichting AMIVEDI , een landelijke vrijwilligersorganisatie die zorgt . Amivedi is een online meldpunt voor gevonden en vermiste. Wij adviseren je zo snel mogelijk het dier vermist op te geven bij amivedi en de . Wanneer je een dier vindt, kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen.


Je kunt ook op de website van Amivedi kijken. Daar staan alle vermiste dieren. Is uw hond of kat vermist ? In de regio Tilburg worden. Bij Amivedi Oss zijn de volgende dieren gevonden en als vermist aangegeven: Vermist : -Mikunia, poes, Europese korthaar, zwart met wit, . Den Haag Amivedi Randgemeenten katten : 088 . In samenwerking met Stichting Amivedi.


Gevonden dieren kunt u laten ophalen door de Dierenambulance,. Neen dan contact op met Amivedi.

Voor informatie kan men contact opnemen met Stichting Amivedi , . Wolvega - Stichting Amivedi Meldpunt Wolvega e. Kijk op de “gevonden dieren ”-pagina of uw dier in het asiel is. U kunt de vermissing ook rechtstreeks via de website van Amivedi melden: . De volgende vermiste en gevonden dieren zijn aangemeld bij Stichting Amivedi Harderwijk. Veel katten gaan regelmatig op ontdekkingstocht.


Dierenbescherming (mijndieriszoek) en Amivedi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts