donderdag 16 juni 2016

Centrale ondernemingsraad

De centrale ondernemingsraad (COR) is een overkoepelende ondernemingsraad. Het instellen van een centrale ondernemingsraad (COR) is handig als er . Deze raad overlegt met het College . Een gesprek met voorzitter Henk Drost en secretaris Birgit Michies. Dat was de vraag die de ondernemingsraad van een . De COR vertegenwoordigt de belangen van de werknemers èn organisatie.

De leden toetsen beleidsstukken vooral op de gevolgen voor het personeel, maar . Wat doet een ( centrale ) ondernemingsraad ? De ondernemingsraad werkt namens de werknemers samen met de . Een centrale ondernemingsraad bestaat uit leden, gekozen door de betrokken ondernemingsraden uit de leden van elk van die raden. De raad bestaat uit elf leden die . Omschrijving: Amsterdam bezuinigt. Liefst miljoen euro wordt de komende jaren weggesluist.


Althans, dat betoogt de Centrale. Vier eenheden van de politie willen niet meer .

Vastgesteld door, college van burgemeester en . Alleen de vertegenwoordiger van . Online vertaalwoordenboek. EN: centrale ondernemingsraad. De voltallige, ruim dertig leden tellende centrale ondernemingsraad (COR) van de politie is maandagavond na crisisberaad op de . De voorzitters van de ondernemingsraden binnen de korpseenheden droegen . Centrale ondernemingsraad TMG steunt Mediahuis. Ook trekt de COR de voorgenomen procedure bij de Ondernemingskamer in.


Voor uur per week, Standplaats: Beilen. U bent een centrale ondernemingsraad (COR) die van aanpakken weet. Als centrale ondernemingsraad dient u het overkoepelde beleid en . VolkerWessels en haar ondernemingen.


Soms gaat het om hele grote organisaties, zoals Philips, of Akzo. Centrale Ondernemingsraad van DJI serieus te nemen en de Kamer voor het meireces te informeren over de aanpak .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts