maandag 27 juni 2016

Minister van de kamp

Hij wordt voorzitter van Actiz, . Uit het strafdossier blijkt dat toenmalig minister Kamp van Defensie minstens zo veel privévoordeel van Pon heeft gekregen. Maandag oktober heeft minister Kamp uit handen van prinses Laurentien de ereklimaatpenning ontvangen. Geen enkel gezond pluimveebedrijf mag failliet gaan aan de fipronil-affaire, vindt EZ- minister Kamp.


Eentje die zich als minister van Defensie persoonlijk bemoeide met het type vering onder zijn dienstauto.

Klimaatbureau HIER, dat de penning jaarlijks uitreikt, prijst minister. Henk Kamp is een volbloed automan. Dat is jammer want het is een begenadigd politicus. De maximale gaswinning van de NAM in Groningen wordt vanaf oktober verlaagd met procent.


Voor de kandidatuur van Kamp is vooralsnog geen officiële . Tevens zal de derde tranche RetailDeals getekend zal . Minister Kamp houdt een speech tijdens het Zomercongres Retailagenda in Zwolle.

Hij sprak met ondernemers over de . Als Kamp wist dat hij korting kreeg, lijkt hij als minister wel degelijk dubieus te hebben gehandeld. Vooral omdat hij destijds minister van Defensie was - en Pon. De verschillende innovaties die . Vanmorgen heeft minister Kamp van Economische Zaken de eindrapportage van het Topteam Gastvrijheidseconomie in ontvangst genomen.


Op september ontvingen wij de antwoorden van minister Kamp (VVD) van Economische Zaken op de vragen van de heer Dijkgraaf (SGP) . Mogelijk toch alternatieve route hoogspanningsleiding West-Brabant, minister Kamp stelt besluit uit. Het omkoopschandaal omtrent de aanbesteding bij politie en defensie krijgt gevolgen voor minister Kamp. Het besluit van het vorige kabinet om een advies over de gaswinning in Groningen te negeren was meedogenloos. Dat terwijl er nog allerlei . Daar is de ongerustheid onder de bevolking en het protest . De Nederlandse Aardolie Maatschappij gaat in beroep, want het besluit van . Morgen bezoekt minister Kamp van Economische Zaken de Hannover Messe, een van de grootste industriële beurzen ter wereld.


Vandaag heeft minister Kamp van Economische Zaken uit handen van Paul de Krom, CEO van TNO de publicatie De Staat van Nederland . Het officiële nieuwskanaal van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Ook schaft minister Kamp de.

De overheid kan een flinke belemmering zijn voor innovatie, zo liet CPB- econoom Bastiaan Overvest eerder al weten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts