woensdag 15 juni 2016

Wijziging stedenbouwkundige vergunning

Na de afgifte van de vergunning kan de vergunninghouder om een of andere reden zijn stedenbouwkundige vergunning willen wijzigen. De vergunningsaanvraag kan in de loop van het onderzoek worden gewijzigd mits wijzigingsplannen worden voorgelegd. De wijziging van de oorspronkelijke.


Het probleem van de stedenbouwkundige vergunningen wordt vaak. Een andere wijziging die reeds van kracht is: de aanpassing van de . Aanvragen van omgevingsvergunningen.

Ook omgekeerd geldt dat u een vergunning nodig hebt om een gebouw dat niet als. De bevoegde overheid levert niet alleen stedenbouwkundige vergunningen af. Iemand van jullie ervaringen met wijzigingen op structureel vlak. Onze stedenbouwkundige vergunning is ondertussen in orde, maar we zijn . In het algemeen moet een stedenbouwkundig vergunningsdossier worden. Wanneer vormt een voorwaarde bij een stedenbouwkundige vergunning een essentiële wijziging van de . Opsplitsen woning of wijziging aantal wooneenheden zonder tegen stedenbouwkundige vergunning.


Meer redenen voor vrijstelling van stedenbouwkundige vergunning. De omgevingsvergunning vervangt en verenigt de stedenbouwkundige vergunning ,.

De mogelijkheid om de aanvraag tijdens de procedure te wijzigen , moet . Daarvoor is een nieuwe stedenbouwkundige vergunning nodig. Als die wijzigingen worden vergun zijn er twee stedenbouwkundige vergunningen en dus . Het gebeurt vaak dat men in de loop van het bouwproces nog bepaalde zaken aan een bestaande stedenbouwkundige vergunning wil wijzigen , . Voorwaarden verbinden aan een stedenbouwkundige vergunning. Wanneer is het noodzakelijk een stedenbouwkundige vergunning in te dienen?


Reliëfwijzigingen en ondergrondse constructies. Vrijstelling van stedenbouwkundige vergunning en melding gelden enkel als voldaan is aan. Je hebt een stedenbouwkundige vergunning nodig voor: 1. Zowel ondernemingen als particulieren hebben een stedenbouwkundige. Een stedenbouwkundige vergunning is enkel vereist voor wijzigingen van gebruik . Er is uiteraard geen stedenbouwkundige vergunning nodig voor tijdelijke werken , handelingen en wijzigingen nodig voor de uitvoering van vergunde werken, . Onder voorbehoud van recente wijzigingen in de wetgeving, mag niemand zonder voorafgaande stedenbouwkundige vergunning : 1° bouwen, op een grond . STEDENBOUWKUNDIGE VERGUNNING VOOR TECHNISCHE WERKEN.


Wijziging van het aantal woningen uitdrukkelijk onderworpen aan stedenbouwkundige vergunning (SV). Meestal was een vergunning echter wel nodig. Het wijzigen van het aantal woongelegenheden werd op zichzelf pas . Elk gebouw heeft een of meerdere functies. Voorwerp van de aanvraag van stedenbouwkundige vergunning : het wijzigen van de bestemming van de gelijkvloers, het wijzigen van het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts