donderdag 9 juni 2016

Isolatie onder betonvloer op zand

U brengt de isolatie op het zand aan en stort daarna het beton. EPS: Als ruimte geen rol speelt dan kunt u EPS isolatie onder de betonvloer plaatsen. Een klant van mij wil een begane grond betonvloer op zand gaan. Welke isolatie onder betonvloer ? Dit is een betonvloer die direct op de grond is gestort. Het isoleren van een vloer op zand geeft zeer zeker een besparing.


XPS plaat posts sep. Binnenmuren onderkant isoleren ? Staan in zand posts feb. Vloer renovatie posts jan. Betonvloer op zand met vloerverwarming - Duurzame Energie.


Aan de andere kant kan meer isolatie geen kwaa als je de kosten van. PVC-buizen onder je vloer door. Ik heb zelf ook een geïsoleerde betonvloer op zand met vloerverwarming: Bijkeuken vloer isoleren maar hoe?


Houten vloer vervangen door betonvloer jaren huis. Meer resultaten van gathering. Forum/vloer-op-zand-met-vloerverwarming-t74678. Omdat er geen isolatie aanwezig was hebben we eerst de vloer. En je hebt al je leidingen al in het zand onder de betonvloer liggen.


Deze klimaatverandering komt onder andere door uitstoot van. Bluedec of Optim-R van Kingspan. Spring naar Isoleren - Isoleren.


Je kan dus kiezen om er wel of niet vloerisolatie onder èn boven de betonvloer aan te brengen. De folie dient het liefst overlappend op de zandlaag gelegd te worden om te voorkomen dat water uit het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts