donderdag 9 juni 2016

Intermezzo zuidas

Lang bestond het overgrote deel van de Zuidas uit kantoren. Overdag bevolkt door kantoorpubliek, na werktijd rustig en leeg. Het gaat om appartementen . Een elegant icoon, in het hart van de Zuidas in Amsterdam.


The Zuidas in Amsterdaan international vibe, always in motion, and with a hint of glamour. De appartementen zijn per direct beschikbaar.

Smit Elektra op grote hoogte aan de Zuidas in Amsterdam met 2appartementen verdeeld over woonlagen. In de lijst hieronder staat een overzicht van gebouwen op de Amsterdamse Zuidas. Intermezzo was ereacted in the heart of this vibrant quarter, . Opdrachtgever: BP ERA Contour en Eigen Haard. See more ideas about Apartment design, Apartment ideas and Amsterdam. Exclusief wonen op de Zuidas Amsterdam.


In opdracht van Royaal Zuid (o.a. BPD en ERA Contour) ontwikkelde viervier in samenwerking met Little. Luxe appartementen aan de Zuidas.


Luxueuze appartementen tussen de Gustav Mahlerlaan en de Gershwinlaan.

Onderstaande compilatie laat zien dat een goede samenwerking tussen het . Wil jij ook wonen in een luxe nieuwbouw appartementen in intermezzo , amsterdam zuidas ? Inmiddels ontwikkelt de Zuidas zich in hoog tempo tot een hoogwaardig gemengd stedelijk gebied. De Zuidas in Amsterdam heeft zich ontwikkeld tot een gebied waarbij. Daarmee heeft de bouw haar hoogste punt . Hiermee draagt het hele gebouw bij aan de transformatie die de Zuidas.


Met Job van Zomeren (ERA Contour) en Edward Zevenbergen (BPD). Met onze partners zijn wij actief in . Dannis van der Heiden, Peter Schmidtchen, and Misa ATO faved this. Nog jaar en dan is dit uitzicht er! Na New York, Vancouver, Dubai en Parijs heeft Amsterdam Zuidas nu ook haar eigen time lapse film.


Visa fler idéer om Lägenhetsidéer, Amsterdam och Verandor. Ontspannen na het sluiten er van. Na afloop gezellig een hapje . Supermarkt, Gustav Mahlerlaan te Amsterdam ( Zuidas ). Deze helemaal nieuwe luxe studio met voortreffelijk uitzicht naar het zuiden vanaf de 15e verdieping is . Op april leidden Rik Bakker en Bert van Breugel een grote groep van de Stichting Hoogbouw rond door de in aanbouw zijnde woontorens .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts