woensdag 21 december 2016

Antiek gereedschap museum

Op website van antiek gereedschpa verzamelaar Mart van Gompel treft u info en afbeeldingen aan van oa. Koop of Verkoop oud gereedschap op Marktplaats. Antiek kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Oude ( antieke - retro - vintage ) boorstandaard van Wolfcraft. Ondanks ouderdom mooi bewaard en zeer degelijk.

Het Horlogeriemuseum is een privémuseum van tijdmeters in het centrum van. Ook toont het museum veel antiek gereedschap die de uurwerkmakers in de . Ook ben ik in eigenaar van een gerestaureerde Volvo Amazon en heb ik vele oude tractoren in mijn bezit gehad waaronder een Hela Lanz, Vierzon 20 . Oude Ambacht, museum voor historisch gereedschap. Sindsdien struint het echtpaar rommelmarkten, antiekzaken en beurzen in sta land . Re: Ik heb antiek gereedschap geërft! Het Museum Vrolik is, anders dan de naam doet vermoeden, niet een.


COLLECTIE GEREEDSCHAPPEN van diverse beroepsgroepen.

Voorjaarsexcursie naar het Museum Oude Technieken (MOT) in Grimbergen (B) op . ANTIEK GEREEDSCHAP Mijn naam is Mart van Gompel, gepensioneerd uitvoerder in de bouw, woonachtig in Reusel (NB, Nederland) Mijn verzameling . Antieke kruiwagen beladen met een kluwen dik touw. Nonke Buusjke te Schinvel een kleinschalig openlucht museum. Het horlogeriemuseum is een privé museum met een speciaal karakter.


Er is ook heel wat antiek gereedschap te bekijken dat uurwerkmakers in vroegere . Met zéér veel informatie over antieke gereedschappen ! Antiek gereedschap in museum. De Stichting Historisch Goor houdt komende zondag weer een matinee, een middagvoorstelling. In het afgelopen jaar heeft Dick de Hart, lid van deze Vereniging, met zijn mooie en unieke collectie antieke gereedschappen een mooie opstelling gekregen . Gereedschap Musea : Op gereedschap. Het voormalige museum Erve Tenk hield 11½ jaar geleden een verhuisdag op 13. Achterhoeks antiek , gereedschap e. De collectie van het Internationaal klompenmuseum bevat fraai vormgegeven antieke gereedschappen uit Nederlan Frankrijk, Spanje, Denemarken en . Ook heeft het museum een collectie van 4aangeklede poppen.


Museum Broer een levenlang boer conserveert antieke landbouwmachines en gereedschap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts