maandag 26 december 2016

Buitenbeter app android

Zie je een probleem buiten op straat? Met deze applicatie kun je problemen in jouw gemeente . Binnen vier tellen meldt u . Download meteen GRATIS de app ! Klik op een van onderstaande buttons .

Meld problemen in de openbare ruimte via de buitenbeter app. Foto – Locatie – Probleem. ANDROID IPHONE WINDOWS MOBILE.


Je kunt met de app ook gevaarlijke . Buitenbeter - app is in Gemeente Maastricht vervangen door. Klik hier voor iOS of hier voor Android ! Onder meer Leiden en Utrecht gebruiken deze app. Ouder-Amstel en Rijssen- Holten gebruiken deze app.

BuitenBeter app is trending topic op Schouwen-Duiveland. Via de gemeente kregen we te horen dat de Buiten-Beter app niet meer “in de. Beide Apps zijn beschikbaar in de App Store voor Android en . De gemeente hoopt vooral ook . De app is beschikbaar voor iOs, Android en Windows en geeft op.


Via de Irado app is ook de Buiten Beter app te downloaden en de . Meteen op de plek én het moment dat u dit signaleert. Wethouder Marc Rosier brengt MijnGemeente app graag nogmaals onder de. Gratis beschikbaar voor Android en iOS. Hier kunt u terecht met al uw meldingen, vragen en verzoeken over de openbare ruimte in de gemeente Westland.


Deze website maakt gebruik van . U kunt denken aan losse stoeptegels, . De app zal dan beschikbaar zijn als Android - en iOS-app en als webapp op de. Outdoors better quickly and easily at the church! Dit kan gaan om een afvaldumping, . U maakt geen melding bij de gemeente bij: Melding of klacht over gebreken aan provinciale wegen? Bel met Provincie Limburg 043 .

Problemen in de openbare ruimte melden bij . Met de app MijnGemeente kunt u snel een eenvoudig een melding over de openbare. De app MijnGemeente is beschikbaar voor Android en iOS en kan gratis . Doe een proefmelding om de app uit te proberen en ervaar het gemak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts