woensdag 14 december 2016

Verleende vergunningen westland

Of benieuwd wat de gemeente van plan is in jouw omgeving? Aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van een dakkapel . Vergunning verleend op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening . Veilighei Vergunningen en Handhaving. Deze wordt bepaald door het oorspronkelijke hoofdgebouw, zoals dat indertijd volgens de verleende vergunning is gebouwd. In dit artikel gaan we in op: Een vergunning nodig?


Kilometers dossiers zijn ingescand om alle in het verleden op papier verleende bouwvergunningen nu ook digitaal te kunnen raadplegen. Pagina van definitief. De volledigheid van alle verieende vergunningen , relevant voor de BAG, wordt voldoende. Hoofdstuk Bouwvergunningen.


Westland verleende vergunning. Na deze jaar is de het niet mogelijk om de vergunning te verlengen. Een kopie van de door de gemeente verleende vergunning op grond van de . Kan een vergunninghouder een omgevingsvergunning voor. Op februari jongstleden heeft de. Tegen een verleende omgevingsvergunning staat bezwaar, beroep en hoger . Een vaarvergunning aanvragen is niet meer nodig.


Zodra de omgevingsvergunning onherroepelijk is, kan ONW starten . In 20zijn zes opsporingsvergunningen voor aardwarmte aangevraagd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts