woensdag 21 december 2016

Koningsdag 2017 slam

Wat was het mooi in Alkmaar: SLAM ! Wij willen iedereen die erbij was super bedanken, jullie hebben het feest gemaakt! Yes, vandaag hebben we bekend gemaakt dat er een tweede stage zal zijn op SLAM ! Het vetste feest van het . De komende weken kun je alles nogmaals checken op ons kanaal maar tot die tijd kun je genieten van de recap van SLAM ! Eerder werkten ze als ghostproducers .

De officiële aftermovie van SLAM ! Nog ff nagenieten of bekijken wat je gemist hebt . Vandaag is het alweer tijd voor de laatste set van SLAM ! Knal lekker je weekend in met . Vanaf vrijdag april zullen wij elke dag om 12:uur een set van SLAM ! Koningsdag publiceren op ons kanaal. WW, JeBroer, Da Tweekaz, Nicky. Wat ging Jebroer lekker op SLAM !

Een week geleden gingen we met ze allen los tijdens SLAM ! Ook Oliver Heldens was van de partij en die draaide een heerlijk setje. Net als vorig jaar waren Jordy, Sander en Yuki van Kris Kross Amsterdam aanwezig op SLAM ! HET station waar je de nieuwste tracks als eerste hoort! IK BEN EEN KIND VAN DE DUIVEL! Als er iemand er voor zorgde dat heel Alkmaar los ging op SLAM ! Follow Speeeedy EDM Blog to never miss another show.


Ook dit jaar doen we dat naast het AFAS Stadion in Alkmaar en we hebben goed nieuws, er is dit jaar ruimte . Op deze website worden kaartjes aangeboden en gezocht voor SLAM ! Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 . De kaarten zijn dan wel uitverkocht, via KPN, Telfort en XS4ALL kijk je live mee met de viering. Tickets4U treedt op als wederverkoper van SLAM ! Bassjackers, Blasterjaxx, Broederliefde, Fedde Le . TicketSwap is the safest way to buy and sell tickets for SLAM ! Alle Early Bird tickets zijn uitverkocht! Op vrijdag februari gaan de reguliere tickets in de verkoop.


Reserveer nu alvast je kaarten door jouw gegevens achter.

Koop of Verkoop hier Veilig Tickets voor SLAM ! Op april strijkt SLAM ! Je zag de tv-uitzending al op SLAM ! TV, maar nu speciaal voor iedereen ook op te bekijken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts