donderdag 29 december 2016

Bol com verkopen

Let op: je Caps Lock staat aan. Meld je aan als nieuwe verkoper. Voor specifieke categorieen gelden aanvullende verkoopvoorwaarden om . Nederland als in België te verkopen.


Een unieke kans om je verkopen uit te breiden.

Geen verkoop , geen kosten. Je betaalt alleen een bemiddelingsbijdrage als je iets verkoopt via bol. Hoe dat zit, lees je hier. Wil jij zelf bijvoorbeeld boeken verkopen? Open je verkoopaccount gratis.


Ook studieboeken, blu-rays en consoles. Verkoop je tweedehands artikelen via bol. Even geen tijd om te verkopen ?

Lees hier hoe je tijdelijk je winkel bij bol. Denk daarbij aan je logo en de beschrijving van je winkel, maar ook je . Je productinformatie online zetten: bol. Door jou te helpen om jouw artikelen met bijbehorende productinformatie online te zetten, kun je. Na het doorlopen van de vorige stappen staan je artikelen online op bol. Jouw aanbod kun je terugvinden naast de artikelen van bol.


Er wordt alleen een bemiddelingsbijdrage gerekend als je ook daadwerkelijk artikelen verkoopt. Wij vragen per verkocht artikel een vaste en . Mijn verkoopaccount Mijn winkel Over de grens verkopen. Kan ik verkopen als partner? We verwelkomen altijd graag nieuwe verkopers, maar er moet natuurlijk wel een klik zijn tussen jou en bol. Jouw Alles-in-1-factuur, waarin je uitgaven en inkomsten met elkaar gebundeld zijn, vind je elke maand op de Financiën pagina in je verkoopaccount.


Neem dan contact op met onze Partnerservice en geef aan dat je je verkoopaccount wilt sluiten. Zij zorgen ervoor dat jouw account wordt gesloten. Daarnaast dienen artikelen verpakt te zijn in.


Op dit moment is het in sommige gevallen niet mogelijk om een bestelling te bevestigen, via de API of het verkoopaccount.

De voordelen van Logistiek via bol. Vergroot je verkoopkansen en profiteer van de voordelen met Logistiek via bol. Veel bedrijven twijfelen of ze wel of niet willen verkopen op Bol. Dit zijn de redenen om te starten met verkopen op Bol. Je verstuurt geen facturen voor de verkopen via bol.


Je leest je bij- en afschrijvingen in. Online winkelplatformen als bol. Echter: het gaf hen de kans om de verkoop te boosten in België én in . Elektronicaketen BCC gaat vanaf volgende week huishoudelijke apparaten en televisies via bol. Het bedrijf gaat hiervoor een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts