dinsdag 20 december 2016

Uitslagen nnks leek

Scoor je bij de wedstrijden in Leek , Drachten, Sneek en Urk voldoende punten ( zie puntensysteem), dan mag je meedoen met de Noord Nederlandse . De locatie van deze dancecontest is zoals ieder jaar Sportcentrum Leek. NNKS Leek - Timetable februari. Alle uitslagen van de NNKS staan nu online! De wedstrijd werden gehouden in Sportcentrum Leek.


Deze wedstrijd heeft streetdance én showdance categorieën. Het NNKS is een samenwerkingsverband . LEEK – Zaterdag februari werd er door wedstrijdorganisatie SDM. NNKS Sneek: gepromoveerd naar de . Afgelopen zaterdag vond de voorronde van het NNKS in Leek.


De teamuitslagen zijn terug te vinden op onze site. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. De uitslagen van de NNKS voorronde in Leek staan online! In2Dance deed afgelopen zaterdag mee aan de tweede voorronde van de Noord Nederlands Kampioenschappen ( NNKS ) in Leek.


Tijdens de eerste wedstrijd van het NNKS , in februari in Leek , lieten. Uitslagen zaterdag maart. Trekkingsuitslag grote club actie . Door het hoge niveau en de vele concurrentie lagen de uitslagen vaak dicht . Noord-Nederlands kampioenschap Streetdance ( NNKS ). De redactie is altijd op zoek naar interessante gerealiseerde projecten op het gebied van . Gardena Premium spuitpistolen en broezen voor water geven, besproeien en krachtige reiniging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts