donderdag 15 december 2016

Riool verstopt tips

In deze video geeft onze monteur Tim handige tips over hoe u zelf een rioolverstopping kunt oplossen. Lukt het niet uw rioolverstopping zelf te verhelpen? Niet meteen de loodgieter bellen!


Met deze tips kun je binnen tien minuten je wc ontstoppen. Vooral de waterzakmethode is snel . Om ernstige schade te voorkomen is het belangrijk dat het probleem snel wordt opgelost.

Je kan perfect zelf je afvoer ontstoppen. De Rioolkrak geeft je snelle, milieuvriendelijke en gemakkelijke tips die werken. Voorkomen is beter dan genezen, Tips en trucs,.


Een gemiddeld huishouden krijgt gemiddeld zo één keer in de tien jaar met een verstopt riool te maken, . Riool verstopt : zelf oplossen met deze tips. Verstopte riolen zijn geen pretje. Het nare is dat je hier onverwachts mee wordt geconfronteerd.


Dit voorkomt, maar kan ook verstopping oplossen!

Hiermee kun je een verstopping voorkomen of een verstopping oplossen. Een verstopte afvoer komt als het goed is niet vaak voor, maar kan toch voor veel overlast zorgen. Wil je toch zelf aan de slag om de verstopping te verhelpen?


Dan kun je de afvoer of gootsteen ontstoppen met soda. Laat wat soda oplossen in kokend water . Tip : gebruik geen chemische ontstoppingsmiddelen en spoel het toilet door met kokend water met soda. We kennen allemaal het probleem van een verstopte wc. Je wc spoelt niet door en het water komt omhoog… Geen paniek!


Is verstopping van het toilet een probleem dat steeds terugkomt? Dan is er waarschijnlijk iets mis met de riolering. Het afwaswater loopt niet meer weg, de wc loopt bij het doorspoelen bijna over. Tips om een verstopt riool te voorkomen.


Natuurlijk ontstopt en repareert Riool. Zit uw gootsteen of WC verstopt ? Dan wilt u deze uiteraard zo snel mogelijk ontstoppen. Er zijn meer dan voldoende huis-, tuin- en . NOOIT MEER last van muggen met DEZE.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts