donderdag 22 december 2016

Reinigingspasta voor glas

Schoonmaakpasta om verweerd of aangeslagen glas te reinigen zonder het oppervlak te beschadigen. Reinigingspasta voor glas , keramiek etc. Denk hierbij aan: - Cementsluier - Kalkaanslag . Reinigt grondig glas , porcelein, chroom en RVS.


Ruiten waar cementsluier op zit, verweerd glas.

Onderhoud van kunststof en aluminium kozijnen is van levensbelang, in deze categorie zijn alle producten te vinden waarmee u uw kunststof en aluminium . De verwachte levertijd is weken. Veilig, effectief en makkelijk te gebruiken bij het reinigen van vervuilde oppervlakte zoals glas , spiegels e. Het bevat geen bijtende stoffen of schuurmiddelen, tast glas en verfwerk niet . Brock: Voor bijna alle afzettingen of vervuiling op glas , rvs en andere harde . Beschikbaarheid: Op voorraad. Geef dit product een beoordeling . Glas reinigingspasta - Probleem oplosser vooral voor ramen.

Verwijderd mineraalaanslag, roest, kalk, siliconen . Deze reinigingspasta voor glas heeft een speciale formule voor het grondig . Clean x oppervlaktebeschermer 5ml. Krachtige reinigingspasta voor het verwijderen van vuil op glas en keramiek. Voordelen Remmers gevel reinigingspasta. Aangrenzende delen, met name glas , hout, metaal, dakbedekking, kunststoffen, enz.


Een professionele reinigingspasta met een speciale formule voor het grondig reinigen van oppervlakten zonder krassen. Indien nodig, het verwijderen van aanslag op de ruiten met een reinigingspasta voor glas. Ha-Ra blue reinigingspasta reinigt, polijst en conserveert in één beweging. Accessoires rond om folies, beplakkingen en glas. Clean-X reinigingspasta met een speciale reinigings formule voor makkelijk te reinigingen van harde . Professionele reiniger voor verwijderen van moeilijke kalksporen op glas.


Geschikt voor badkamer en gevelglas. Krachtige professionele reinigingspasta die door zijn speciale formule grondig reinigt en niet krast. Deze doeltreffende reinigingspasta is uitermate geschikt voor alle gladde oppervlakken zoals bv.


Glass Zeer goeie glasreiniger om gegarandeerd streeploos te poetsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts