donderdag 15 december 2016

Harry maas schilderij

Koop of Verkoop harry maas op Marktplaats. Vind harry maas op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Uitgebreide collectie schilderijen 19e, 20e en 21e eeuw Taxaties Restauraties.


Harrie Maas heeft van jongs af aan een passie voor tekenen en schilderen. Harry ) Maas en Antoinette Cecilia Catharina (Netty) Michels .

Harry Maas is een zoon van de onderwijzer Herman H. Het werk verkeerd in uitstekende staat en is met een krachtig . De schilder is bekend van zijn schilderijen van schaars geklede jonge dames. Gevraagd: Mooie schilderijen van kleine meesters Aanbiedingen graag met afmetingen,evt. Het schilderij heeft geen titel, maar wordt Grote Groene genoem . Bekijk dit artikel en nog veel.


Wat dacht u van een zilveren armband of een schilderij van Antoon. In Roermond krijgt hij zijn eerste lessen .

COLLECTIE SCHILDERIJEN KUNSTHANDEL D. ZEEMAN Hollandse meesters. Zonnebloemen - olieverf op doek - gesigneerd. Kunst- en Antiekveiling - december Schilderijen en Grafiek. Krigars schilderijen beelden vaak in een expressieve stijl het bruisende stadsleven . GALERIE TROMPENBURGH in s Gravelan harry kuyten volendam painting. En nog meer vrouwen, dames en meisjes.


Steekzuiger Batavus op Nieuwe Maas Vlaardingen. Portret van Paulus van de Wetering. Tekenclub op de grote sorteerzolder van de Romulus-sigarenfabriek aan de Kruisstraat. Het plein had veel weg van het Rembrandtplein in Amsterdam.


Schilderij : stilleven met margrieten in een kannetje op tafel, olieverf op. In haar schilderijen met volkse taferelen uit het dagelijkse landleven en . Het huis van Marie van Houts is meermalen onderwerp voor een schilderij. Het zijn schilderijen uit grofweg de eerste helft van de 20e eeuw,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts