vrijdag 16 december 2016

Melding doen

U kunt op verschillende manieren aangifte doen of iets melden aan de politie. Klik in de lijst hieronder op de situatie die voor u van toepassing is, dan leest u . Als u als oplettende inwoner schade, overlast of een onveilige situatie ontdekt in de openbare ruimte dan kunt u dit digitaal melden. U kunt voor diverse zaken een melding doen bij de gemeente of provincie.


Heeft u iets gevonden, dan kunt u aangifte doen bij de gemeente en niet bij de politie.

U moet wel aangifte doen bij de politie als het gaat om situaties waarbij . U kunt via onderstaande button direct iets melden over uw woonomgeving, bijvoorbeeld over straatverlichting, afval, parkeeroverlast, slecht. Let op: bent u een arts die een patiënt aan wil melden voor het LymeProspect of het Pandora onderzoek, klik dan hier. Als u zelf of uw kind een tekenbeet heeft, . Losse stoeptegel, kapotte lantaarnpaal, verstopte put of overlast?


Help ons om Alkmaar schoon, . U kunt via het online formulier een melding of zorgmelding doen , een vraag stellen of klacht indienen. Losliggende stoeptegels, kapotte straatverlichting, ongedierte, zwerfvuil, vernielingen.

Verloren of gevonden voorwerpen doorgeven. Bij de gemeente kunt u meldingen , klachten en opmerkingen doorgeven over de openbare ruimte. Beheer Vathorst wil samen met de bewoners van de wijken ervoor zorgen dat het prettig wonen blijft in Vathorst.


Melding maken van zaken die u opvallen helpt . Wilt u een melding doen over de openbare ruimte van de gemeente? Kijk dan op de plattegrond of de melding al is doorgegeven door iemand anders. Is er iets kapot in uw omgeving? Of ervaart u overlast van personen? Meld het zodat we er iets aan kunnen doen.


Geef uw melding over losliggende tegels, straatverlichting, overlast,. Wat kan ik doen bij het bestrijden van ongedierte? Of heeft u ergens last van? Doe een melding over iets dat vies, kapot of onveilig is. Voorbeelden zijn: kapotte stoeptegel of straatverlichting, vuil op straat of kapot . Wilt u weten hoe en wanneer er onderhoud in het openbaar groen plaatsvindt, kijk dan op de website Van de Haargroep.


De Van de Haargroep doet dit voor de. U kunt bij de gemeente voor diverse zaken een melding doen of een klacht doorgeven.

Uw melding helpt ons om Vlissingen schoon, heel en . Direct een melding doen of klacht doorgeven over het openbaar gebied. Verlichting in uw straat kapot? Andere meldingen of tips over uw buurt?


Op woensdag oktober organiseert gemeente Schagen het Duurzaamheidspodium Schagen met als thema: Duurzaamheid verbindt. U kunt hiervoor het onderstaande . Dit kan op verschillende manieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts