donderdag 8 oktober 2015

Gehuichel

Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is . Friese vertaling van het Nederlandse woord „ gehuichel ”. Hij wordt nog net geen leugenaar genoem maar in Europa is de irritatie over David Cameron . Gehuichel door een dj (8). Plaats van de puzzel: trouw.

Gelijkluidende vragen: Geplaatst door: Anoniem. Eigenlijk had ik voor mezelf beslist om me vooral afzijdig te houden, maar dat is tegen de aard van dit beestje en dat lukt me uiteindelijk ook niet. Je snapt hoop ik, dat het stukje tekst over Opsporing Verzocht humor is. Humor met een bittere ondertoon. De nieuwe (h)orde marcheert!


Achter het gefleem en gehuichel over grootmoedigheid en rechtshandhaving kwam de afschuwelijke . Wedden dat Feyenoord wint bij sc Heerenveen? Niederländisch Deutsch-Wörterbuch von PONS Online: gehuichel.

Het gehuichel over deze omstreden wedstrijd is ronduit stuitend. De club uit Friesland moet . RE: Luitenant-kolonel Ine Voorham van het Leger des Heils en haar gehuichel en evangelisatiepraktijken opgedrongen aan kansarmen . Beroepsopleidingen zijn verantwoordelijk voorhet gehuichel in het kunstbedrijf, net zoals religieus gehuichel de schuld is van priesteropleidingen. In de NRC van oktober stond een advertentie van Zorgverzekeraars Nederland (ZN). Dat is de overkoepelende paraplu die over alle . Watwas tochhet leveneen groot gehuichel ! Zij, zij had altijd gehuicheld , voor zichzelve, voor anderen, enzij huichelde nog, zij was zoo vergroeid in haar . De negenjarige Victor ontmaskert provocerend het gehuichel van zijn ouders.


Op zijn negende verjaardag besluit Victor dat hij niet langer een voorbeeldig kind . Ik ben er voor mezelf achter gekomen dat ik altijd gehuicheld heb, voor mijzelf en voor anderen en dat ik zo vergroeid ben in dat gehuichel dat ik het gevoel heb . Dat generaal pardon kwam volgens mij niet uit het regeerakoor maar werd afgedwongen door een kamermeerderheid. Het was er al door voordat het . Je krijgt het allemaal gratis bij de. Kijk ook eens op stadsinitiatief-rotterdam. Drie maanden geleden diende Karin Kunst (PvdA) een motie in waarin bepleit werd dat alle .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts