woensdag 21 oktober 2015

Werken en leren kraamzorg rotterdam

Wij hebben altijd vacatures openstaan! We bieden thuiskraamzorg en . Je taken bestaan uit het bieden van topzorg aan moeder en baby. Volg jij-, of ga jij binnenkort een BBL opleiding volgen binnen de detailhandel? Leerling Bbl in Rotterdam.


Wij doen dat vakkundig en zorgzaam.

Dat is een uitdaging in een omgeving die . Ben jij op zoek naar een leerwerkplek? Kijk dan eens bij onze leerling vacatures! Op zoek naar een baan in de kraamverzorging? Bekijk hier de vacatures bij de leukste kraamzorgorganisatie van . Capabel Onderwijs te Rotterdam.


Lees ervaringen van deelnemers, vraag info. Workshop Maak werk van je kwaliteiten in de kraamzorg. Leren in combinatie met stage .

Maar ook als je gaat werken kun je blijven leren. Ikazia is een erkend leerbedrijf. Wij vinden het belangrijk om leer- werkplekken te bieden. Werken in de kraamzorg als Verzorgende IG. Daarmee willen wij een bijdrage leveren aan voldoende mensen met . Daarom werk je als kraamverzorgende in dit flexteam afwisselend in.


Kantoor Rotterdam Marshallweg. Kraamzorg Mijn Baby – Rotterdam. De opleiding richt zich dus op meerdere werkvelden : de thuiszorg, de kraamzorg , een zorgcentrum, een. Albeda College in Rotterdam of op het Hoornbeeck College, eveneens in Rotterdam. Wil je werken en ook leren ? Je leert tijdens deze MBO-opleiding zelfstandig te werken en voor het gezin te.


Misschien heb je al een (zorg)opleiding op niveau en wil je verder leren , . Dé loopbaanportal met alles over leren en werken in Zorg en Welzijn in Zuid- Holland. Vacatures, events, nieuws en informatie over beroepen. Onze kennis en ervaring delen we graag met mensen die net als wij hart hebben voor de zorg. Dan zit je goed bij Topaz.


Wij werken continue aan kwaliteit, je kan het een obsessie noemen.

En ook vast lekker aan het werk ? Het programma is gericht op de combinatie van werken en leren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts