dinsdag 20 oktober 2015

Dansen breda stijldansen

Come and join the action bij Ghislaine Dance Company! De grootste, beste, professioneelste, coolste en ook nog eens de goedkoopste dansschool in Breda. Bovendien dans je altijd . Wilt u graag stijldansen ? Of houdt u van hiphop en Zumba?

Voor het volgen van verschillende soorten dansles in de buurt van Breda is DanceWing studio dé . Een uurtje per week samen in beweging zijn. Stijldansen = samen dansen. Met uw partner, goede bekende of leuke collega. Er wordt dagen per week dansles verzorgd voor elk niveau.


Kom ook dansen bij De Bra Dance Masters! Wil je leren dansen en heb je geen danspartner ?

Kom na de zomer naar Citydance voor een gratis proefles stijldansen ! IK WIL EEN GRATIS PROEFLES. Iedere dinsdagavond swingt het de pan uit in het Belcrumhuis in Breda. Je leert hier allerlei soorten dansen. Voor de rubriek Breda Belicht, zijn we langs gegaan bij Tiggelman.


Van de quickstep en Engelse wals tot. Tiggelman staat (nog steeds) bekend om het stijldansen , maar is ook de . Leer deze Latin stijlen in het centrum van Breda. Dansen is fun en super gezellig.


Welkom op de site van Danscentrum Anton Mol. Met danslessen in verschillende dansstijlen. Wij zijn al jaren lid van de Nederlandse Bond van Dansleraren (NBD), tevens de . Je kunt dansen beoefenen als sport, maar het is ook . Kom dan stijldansen bij Danssportcentrum La Passe! Bezoek ook eens onze vrijdansavonden en open .

Tevens verhuur van zalen voor feesten, repeteren, vergaderen . Zij bestaan al meer dan jaar in Breda ! Hierin leert u op een ontspannen en eenvoudige manier de belangrijkste elementen van het stijldansen. Naast de basis van de Engelse Wals, Tango, Quickstep . Of ben je meer een type voor streetdance? Voor Urban, Moderne dans en Musical dans kun je bij Nieuwe Veste in Breda terecht. Bij Tiggelman kan het allemaal, of je nu beginner of gevorderd bent. Jong en oud van verschillende niveaus kunnen hiervoor bij ons terecht.


Voel je vrij en neem gerust een kijkje voor meer informatie. Doordat vele stijlen met elkaar gecombineerd . Volg dan een van onze cursussen voor iedereen vanaf jaar. Er zijn vier verschillende cursussen: .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts