woensdag 28 oktober 2015

Iss schoonmaakbedrijf vacatures

Bij ISS zul je een werkomgeving ontdekken waar iedereen kan bloeien. Schoonmaak , catering, hospitality, kok, barista. ISS is wereldwijd marktleider op het gebied van facilitaire dienstverlening. Wij bieden banen in schoonmaak , catering, receptie en . ISS Healthcare draagt zorg voor de uitvoering van de schoonmaak binnen Gelre Ziekenhuizen Zutphen.


Jeff Gravenhorst, CEO ISS Group.

ISS Facility Services , de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten voor . Werken bij één van de grootste facilitair dienstverleners ter wereld? Iss vacatures beschikbaar op Indeed. Poets jij thuis ook altijd elke vlek weg die je ziet en heb je er geen moeite mee de ( schoonmaak )handschoen op te pakken? ISS is de uitgesproken marktleider in schoonmaak. Nederland en in het buitenland.


Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke . De interessantste jobs vind je op StepStone.

Bekijk onze vacatures en geef je carrière een boost! Lees meer over werken bij Iss. Wij zijn op zoek naar een schoonmaakmedewerker voor de volgende locatie:.


Werken in de enige echte food court van Den Haag! Heb jij schoongenoeg van thuiszitten? Kom werken als schoonmaker! Bekijk alle vacatures in de schoonmaak op timing.


Forum Jobs Sint-Amandsberg Gent, Oost- Vlaanderen. Wij verzorgen alle vormen van catering, schoonmaak , receptie . Voor een schoonmaakbedrijf uit Zuid-Hollan ISS , zijn we op zoek naar een dagen geleden. Vacat, dé zoekmachine met.


Werk je graag in de industriële schoonmaak. Artsen kunnen hier het overzicht van de vacatures zien en zich kandidaat stellen. Takenpakket : Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende.


Schoonpand is een betrouwbare partner voor uw kantoor schoonmaak. Dagelijks , wekelijks of incidenteel schoonmaken. Kijk op de website of neem contact op!

De Haagse Hogeschool heeft ISS gekozen voor de schoonmaak. Het is een voortzetting van de huidige samenwerking, die inmiddels ruim tien . Gom is (ruim) jaar innovatief in het vakkundig schoonhouden van gebouwen. Of het nu gaat om kantoren, productielocaties, evenementengebouwen, . Ik moest gelijk aan jou denken toen ik de job voor Teamleader schoonmaak Universiteit Gent in Gent zag.


Grote kans dat jij gelukkig gaat worden bij ISS Facility . Als poetsvrouw of poetsman zorg je voor de schoonmaak van bedrijven, ziekenhuizen, stations, luchthavens,. Enkele van je taken zijn: afstoffen, dweilen , .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts