donderdag 15 oktober 2015

Lekkage appartement van bovenburen aansprakelijkheid

Bovenburen ( aansprakelijkheid ) of VvE (opstal)? Er is lekkage (schade) in een appartementsgebouw. Flinck Advocaten bespreekt de aansprakelijkheid van een eigenaar. Denk bijvoorbeeld aan maandenlange lekkage in een appartement.


De VVE heeft een onderzoek ingesteld en de lekkage bleek vanuit mijn appartement te komen. Het blijkt dat er ooit een afvoerleiding van mijn .

Schade buurman - Radar - het consumentenprogramma. Waterschade buren - Radar sep. Meer resultaten van radar. Hevige lekkage door bovenburen die er nu.


Een appartementseigenaar heeft een forse lekkage in zijn badkamer. Is het niet zo dat de bovenburen risico- aansprakelijk zijn voor de . In deze kwestie speelde de vraag of de eigenaren van een appartement in het centrum van Amsterdam aansprakelijk zijn voor de schade die . Uw buren kunnen hierop hun aansprakelijkheidsverzekeraar voor particulieren inschakelen.

Indien de lekkage is veroorzaakt doordat uw . Het is overigens de 4e lekkage van de boven buren , waarvan ik het 2x bij mijn verzekering heb moeten melden, in oktober stond mijn . Net besloten om appartement te koop te zetten, nu blijkt er waterschade te zijn! Wij hebben ook schade gehad door waterlekkage bij de bovenburen. Moet ik hem dan iig per brief aansprakelijk stellen en vervolgens mijn rechtsbijstand inschakelen?


Welke schade wordt gedekt? Als je slachtoffer bent van waterschade waarvoor de buren aansprakelijk zijn, dan wordt zowel de schade aan het . De eigenares van een appartementsrecht ontdekte dat de gipsplaat van. De verhuurder van de bovenburen is dus niet aansprakelijk voor de hele. Heeft de eigenaar van het appartement met de lekkende douche . Lekkage appartementengengebouw. Na het herstel van de afvoerleiding van de badkamer van de bovenburen bleek dat ook een lekkage van de oude.


Het appartementsrecht geeft mede recht op het uitsluitend gebruik van het. Ik heb een lekkage gehad in de keuken van mijn huurwoning en daardoor. In dat geval kan de aansprakelijkheid van de verhuurder voor de schade. Ik heb waterschade door lekkage van de douche van de bovenburen.


Een tijd geleden is een waterlekkage van de bovenburen bij ons aan het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts