woensdag 28 oktober 2015

Doorzichtig synoniem

Nederlands) op mijnwoordenboek. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen , puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen. Synoniemen : duidelijk helder begrijpelijk verklaarbaar klaarwaar je doorheen kunt kijken vb: g. Wanneer bij een verbouwing iets toegevoegd . Synoniem voor doorzichtig , ander woord voor doorzichtig.


Hier vind je synoniemen van het woord doorzichtig.

Onderstaande woorden hebben ongeveer . Authenticiteit is een synoniem voor echtheid en houdt concreet in dat onze. Hoe kun je transparantie interpreteren en welke synoniemen bestaan er? Mares staat synoniem voor kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Stellende trap verbogen, opake, opa. Op deze pagina kunt u een synoniem voor transparant vinden.


Toch vinden sommige mensen het gebruik van helder als synoniem van duidelijk. Je zoekopdracht: doorzichtig (113).

Dit doorzichtig materiaal staat voor de Russische rivier (0). Kende het synoniem niet, bedankt suomi (Anoniem). De ascosporen zijn doorzichtig en bijna nooit gesepteerd. De apotheciën zijn doorzichtig.


Beits is nu een synoniem van lazuur, een transparant product om de kleur te beschermen. Het is een houtbeschermingsmiddel dat in meerdere . Normale vaginale afscheiding is vloeibaar, doorzichtig of wit. De vaginale afscheiding verandert door de maandelijkse cyclus, de pil, seksuele opwinding, . Oogafscheiding is eveneens gekend onder deze synoniemen. Bros, Oneffen, Splinterend.


De kleur is licht- tot donkerviolet en geheel of grotendeels doorzichtig. Bergkristal is synoniem voor zuiverhei helderhei onschul ingetogenheid en trouw. Sommige stoffen zijn stug, andere soepel, soms doorzichtig en soms juist totaal.


Mousseline staat dan ook vaak synoniem voor het katoenen proefmodel van . Sommige biologen gebruiken het min of meer als synoniem voor ecosysteem. Het doel, waarmede Meurier e. De oorspronkelijke structuur van het woord is niet meer doorzichtig en het is dan ook begrijpelijk dat sommige taalgebruikers insgelijks verhaspelen tot .

Benamingen van polycarbonaat. Als term heeft polycarbonaat veel synoniemen. In wezen is polycarbonaat een doorzichtig materiaal.


Clorophylum elatum ( synoniePhalangium variegatum ). Grafeen is extreem dun, flexibel, sterk, doorzichtig , en een hele snelle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts