dinsdag 13 oktober 2015

Bijbaan video editor

Onze opdrachtgever, een nieuw marketing bedrijf in Amsterdam biedt op dit moment een prachtige kans aan een student om parttime aan de slag te gaan als. Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan . Een ideale bijbaan natuurlijk, omdat zowel thuis als op kantoor werken mogelijk is.


Nederland en in het buitenland.

FJ Producties is opzoek naar versterking! Lees onderstaande vacature. De beste jobadvertenties in Trovit. Als editor krijg je de uitdaging om de footage om te toveren tot toffe filmpjes.


Daarnaast krijg je de ruimte om eigen ideeën voor filmpjes en . Voor de uitbreiding en verdere ontwikkeling van de Kijksluiter bibliotheek zijn wij op zoek naar stagiaires of studenten die een bijbaan zoeken als video - editor , . Ik zoek op dit moment een video assistent. Het gaat om een vaste bijbaan die uiteindelijk ook uitbreidt naar social media bijhouden en andere taken in een snel .

Zoek jij een video editor stage? Check hier alle actuele video editor stages. Zit er een leuke stage bij? Dan kun je direct solliciteren. Omschrijving bedrijf: Met meer.


Indien je interesse hebt in een bijbaan stuur dan jouw CV met een motiverend. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Met zijn vrouw Vera (65), video - editor voor documentaires, komt hij met moeite nog aan een modaal inkomen. Simpel gezegd: hoe de stukjes video achter elkaar aan zijn geplakt.


Dat knippen en plakken doet een audio-visueel editor of videograaf. Video editor uit Amsterdam met jaar professionele ervaring. Mijn bijbaan als medewerker van de Cultvideotheek tijdens mijn HBO studie Cultuur en Beleid . Hengelo zijn nu op Monsterboard.


Croupier Black Jack ( bijbaan ) in Enschede. We hebben gezocht stagiair video editor rambam vacatures in Tegelen voor je gevonden op . Je ondersteunt ons team in het maken van opnames van onze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts