maandag 26 oktober 2015

Sbk kunstuitleen

SBK heeft een prachtige kunstcollectie met ruim 30. Dé ideale manier om met kunst te experimenteren . Een kunstuitleen is een organisatie die werken van beeldende kunst in bruikleen. Zij vindt dat kunst niet alleen thuishoort in.


SBK biedt jou de mogelijkheid om. Vergelijk prijzen en boek hotels in .

Lokale initiatieven onder één dak, zoals een restaurant, kunstuitleen , galerie en (pop-up)stores. Kunstuitleen en verkoop gevestigd in het Magazijn. Bezienswaardigheden, Winkels. SBK Amsterdam presenteert tentoonstellingen, verhuurt en verkoopt hedendaagse beeldende kunst. De uitleencollectie van SBK Amsterdam omvat circa . In de Yksi Expo-ruimte op Strijp S opent binnenkort kunstuitleen SBK.


Het wordt de eerste shop-in-shop. Eerst kennismaken met de kunstuitleen ?

Zonder subsidie of winstoogmerk . De kunstuitleen is een typisch Nederlandse uitvinding. De Stichting Beeldende Kunst ( SBK ), die hedendaagse kunst voor een breed publiek . Kunst heeft een positieve uitstraling op je bedrijf. Niet alleen op je bezoekers en klanten, maar ook . Het lenen van kunst is ideaal om een huis of bedrijf een persoonlijke of representatieve uitstraling te geven. Kom langs en vraag naar onze kennismakingsactie. SBK , Stichting Beeldende Kunst, is met haar omvangrijke collectie de grootste kunstuitleen van Nederland.


Expositie van zijn abstracte, kleurrijke tekeningen uitgevoerd in gemengde techniek. Met een abonnement bij SBK kunstuitleen is je kunstwand nooit hetzelfde. Dan ruil je dat gewoon voor iets anders.


Our website uses cookies to store your settings, recommend content, target ads and gather . SBK Amsterdam KNSM is onderdeel van Stichting Beeldende Kunst ( SBK ) en een combi van kunstuitleen en galerie. De vestiging bij het KNSM-eiland huisvest . Behalve huren is het ook mogelijk het werk uit de collectie te kopen. We hebben moeilijke jaren achter de rug, maar dat geldt . Foto gevel SBK : Fred van Rijen Foto rij bokken: Ernst Moritz.


Daarnaast vervul je binnen en buiten SBK een coördinerende, initiërende rol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts